Cine a ridicat în cele din urmă cenușa Cristinei Țopescu. Răsturnare de situație după s-a scris că familia a abandonat-o la crematoriu

Cine a ridicat în cele din urmă cenușa Cristinei Țopescu. Răsturnare de situație după s-a scris că familia a abandonat-o la crematoriu

Deși s-a scris că familia ar fi abandonat ceșnușa Cristieni Țopescu la Crematoriul Vitan Bârzești, adevărul este cu totul altul. Cristina Țopescu a fost incinerată săptămâna trecută, în prezența familiei și a apropiaților ei.

Cine a ridicat în cele din urmă cenușa Cristinei Țopescu

Urna cu rămășițele Cristinei Țopescu au fost ridicate de mama reputatei jurnaliste, care și-a făcut apariția la crematoriul Vitan Bârzești, alături de Andreea Berecleanu și o firmă de servicii funerare. La două zile de la incinerare, cenușa Cristinei Țopescu a fost ridicată.

„Mama jurnalistei, împreună cu doamna Andreea Berecleanu, sâmbătă. Au venit împreună cu o firmă de servicii funerare”, au declarat reprezentanţii crematoriului Vitan Bârzeşti.

Mai mult decât atât, Andreea Berecleanu a mărturisit pentru publicaţia Elle că jurnalista i-a spus, în timpul unei discuţii pe care au avut-o în 2009, că și-ar dori să fie incinerată, iar o parte din cenușă să fie împrăștiată în mare și într-un loc cu cai. O parte din cenușă însă, va rămâne la mama ei, iar alta, în cavoul familiei de la cimitirul Bellu.

Răsturnare de situație după s-a scris că familia a abandonat-o la crematoriu

„În 2009. Eram în Spania, la 10.000 de metri altitudine, în avion. Vorbeam despre viața de dincolo, despre religie. Atunci mi-a spus: «Ca să nu uit. Să știi, eu vreau să fiu incinerată». Apoi mi-a confirmat decizia, la înmormântarea tatălui ei. Nu voia să ajungă în pământ.

Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a și spus unde își dorește să împrăștii cenușa: în mare și într-un loc unde să fie cai. Și asta o să fac, o să găsesc un loc așa cum și-l dorea. O altă parte din cenușă o să rămână însă la mama ei și o alta în cavoul familiei Țopescu de la cimitirul Bellu”, a precizat Andreea Berecleanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI