Andreea Berecleanu, ce rușine. Părinții vedetei Antena 1 au reacționat imediat: ”A fost totul strict!”

Andreea Berecleanu, ce rușine. Părinții vedetei Antena 1 au reacționat imediat: ”A fost totul strict!”

Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit câteva detalii pe care fanii cu siguranță nu le știau. Mai exact, Andreea Berecleanu a vorbit foarte deschis despre o perioadă a vieții, copilăria ei, alături de anii adolescentei. E un subiect pe care vedetele încearcă, de cele mai multe ori, să-l ocolească cu desăvârșire, însă vedeta de la Antena 1 a dat cărțile pe față și a mărturisit și cum și-a început cariera în presă.

Andreea Berecleanu, rușine trăită în anii de școală

Prezentatoarea TV în vârstă de 44 de ani a povestit despre modul în care a fost crescută de către părinți, dar și că aceștia au avut o fire mai strictă. Odată cu anii adolescenței, vedeta a resimțit acest lucru tot mai mult, în viața de familie. La fel, aceasta a mai scos din sertar o amintire mai puțin plăcută, ba chiar rușinoasă pe care resimțit-o pe propria piele. Vedeta Antenei 1 era la un pas să fie exmatriculată, în școala generală.

Andreea Berecleanu, ce rușine. Părinții vedetei Antena 1 au reacționat imediat ”A fost totul strict!”
Andreea Berecleanu a făcut mărturisiri despre anii adolecenței, dar și cât de stricți au fost părinții ei

„Ţin minte că tata a fost chemat la şcoală, la un moment dat, pentru un lucru care a fost destul de dur în acele vremuri, când totul era foarte strict. Şcoala la care învăţam şi la care am învăţat 12 ani, Liceul Ion Creangă, avea nişte reguli cu atât mai stricte, pentru că era o şcoală de protocol, condusă de Maria Postelnicu, soţia lui Tudor Postelnicu, fostul ministru de interne de pe vremea lui Ceauşescu. Ea, o femeie elegantă, minunată, dar care trebuia să menţină prestigiul şcolii.”, și-a început Andreea Berecleanu mărturisirea, despre anii de școală.

Părinții vedetei Antena 1 au reacționat imediat

Cea care le prezintă românilor Observatorul de la ora 19:00, pe Antena 1, este o mamă foarte dedicată, însă a avut la rândul ei anumite probleme, în anii de școală. Din fericire, Andreea Berecleanu a reușit să treacă cu bine peste respectivele clipe. Motivul pentru care a fost nevoită să răspundă în fața profesorilor a pornit dintr-o simplă glumă. Cadrele didactice i-au chemat și pe părinții vedetei la școală, pentru a le cere mai multe explicații.

„Eram în clasa a V-a şi, dintr-o joacă, le-am pus colegilor mei de clasă nişte porecle, cum fac copiii între ei. Acele porecle au fost considerate nume conspirative. Tata a fost chemat la şcoală şi i s-a atras atenţia, a fost întrebat ce ascultă copilul acasă, dacă se face politică în casă, dacă se ascultă posturile de radio Europa Liberă, Vocea Americii. A fost destul de greu pentru ai mei, pentru că nu puteai să te pui cu asemenea lucruri aberante şi nu puteai să dai explicaţii la ceva ce era în mod evident o copilărie. Acesta a şi fost singurul argument pe care l-au avut părinţii mei. Dar a fost greu, pentru că se punea problema excluderii din şcoală pe un motiv ca acesta”, a mai susținut prezentatoarea TV, potrivit okmagazine.ro.