Cine a fost primul bărbat cu care s-a sărutat Loredana Groza. S-a aflat acum

Cine a fost primul bărbat cu care s-a sărutat Loredana Groza. S-a aflat acum
Loredana Groza, dezvăluiri din tinereţe. El a fost primul bărbat cu care s-a sărutat

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Loredana Groza are o căsnicie de invidiat. Căsătorită de 22 de ani cu Andrei Boancea, jurata de la X Factor este întrebată mai mereu despre cum reuşesc cei doi să fie atât de uniţi în ciuda trecerii anilor. Celebra cântăreaţă a susţinut mereu ideea că sinceritatea într-un cuplu este extrem de importantă. Mai mult, de curând, aceasta a povestit care a fost primul bărbat cu care s-a sărutat vreodată.

Loredana Groza a dezvăluit cine a fost bărbatul care a sărutat-o prima oară

Mereu energică, exuberantă şi cu o doză aparte de nebunie pe scenă, Loredana Groza a fost mereu rezervată în ceea ce priveşte viaţa personală. De curând, însă, în cadrul unui interviu luat de Andreea Esca, aceasta a povestit că a avut parte de primul sărut chiar la Festivalul de la Mamaia.

”Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică”. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta… El mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a spus Loredana, la radio.

 Loredana Groza, dezvăluiri din tinereţe. El a fost primul bărbat cu care s-a sărutat
Loredana Groza, dezvăluiri din tinereţe. El a fost primul bărbat cu care s-a sărutat

Căsnicie fericită cu Andrei Boancea

Loredana Groza şi Andrei Boancea, producător de film, s-au căsătorit în 1998, iar câteva luni mai târziu se năştea singurul lor copil – Elena. De-a lungul timpului, mulţi admiratori au dorit să ştie care este secretul căsniciei de durată a îndrăgitei cântăreţe.

“Secretul e să nu fii gelos. Să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi. Atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a povestit jurata de la X Factor.

Dacă artista este mereu în lumina reflectoarelor, despre soţul său nu se poate spune acelaşi lucru. Se pare că Andrei Boncea nu a dorit să aibă o viaţă publică.

“De la început, amândoi am zis că așa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret și nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea blițuri”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI