Loredana Groza și-a șocat fanii cu această poză. Ce a putut să își facă la chip: „Unde e Loredana?”

Loredana Groza și-a șocat fanii cu această poza. Ce a putut să își facă la chip: ”Unde e Loredana?

De ceva vreme, Loredana Groza face din fiecare apariție o controversă. Cântăreața a atras toate privirile asupra ei datorită aparițiilor fierbinți, care, însă, o arată total transformată, acuză fanii. Vedeta s-a aruncat din nou în gura cârcotașilor cu noua fotografie publicată pe rețelele de socializare. Deși nu și-a afișat decolteul răvășitor ca în alte dăți, ba din contră, a purtat o ținută decentă, ochii critici ai admiratorilor au avut, totuși, factori de care să se lege.

Loredana Groza, de nerecunoscut, acuză fanii. I-a șocat pe oameni cu această poză

Pentru Loredana Groza (50 de ani) contează aspectul fizic, lucru care, de altfel, vine la pachet cu meseria sa. Deși agenda îi este încărcată, cântăreața își face timp pentru a merge la sala de sport și are grijă mare la alimentație. Nici în perioada în care a stat izolată în casă din cauza coronavirusului nu s-a dezis de la aceste obiceiuri. Conștientă de beneficiile mișcării, artista și-a rezervat și atunci timp pentru exerciții fizice.

Iar dacă până atunci mergea la sala de fitness, a găsit că sportul în propria locuință poate fi la fel de util. „Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a spus vedeta Antena 1 pentru Libertatea.

Pentru a se păstra în formă face, când și când, și pilates, ultima modă în materie de antrenamente. Ea are un program complex de exerciții și combină mișcări tip pilates pentru a-și tonifia mușchii cu exerciții cardio, care te scapă de kilogramele în plus.

Ce intervenții estetice ar avea?

Cât despre ”ajutorul” din exterior, potrivit chirurgului estetician Adina Alberts, Loredana Groza și-a făcut multiple intervenții la nivelul feței, dar toate o avantajează, marchează expertul.

„Are corecție la nivelul nasului și la nivelul buzelor. Și-a refăcut și volumele feței. Arată bine”, a spus medicul.

„E un exemplu de . Mie nu mi se pare nimic exagerat. Ea are o meserie care o consumă enorm și acel consum se vedea pe chipul ei. În momentul acesta, nu se mai vede. Maniera în care au fost făcute aceste îmbunătățiri este un mod ideal”, a completat Adina Alberts.

Cu toate că verdictul medicului specialist este unul pozitiv, pentru fani, artista este de nerecunoscut. Una dintre imaginile postate pe rețelele socializare le-a atras din nou atenția, răvășind subiectul operațiilor estetice. Un admirator i-a scris: „Buni doctori avem. Este reciclabil plasticul?”, iar alții s-au întrebat: „Unde e Loredana?”. În replică, vedeta a răspuns: „Nu e nevoie, dragă. All natural (n.r. totul natural)”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI