Cine a fost prima iubită a lui Smiley. Singurele imagini cu cei doi împreună VIDEO

Cine a fost prima iubită a lui Smiley. Singurele imagini cu cei doi împreună VIDEO
Cine a fost prima iubită a lui Smiley

Smiley, galant, haios, cu un farmec aparte, sigur a început să frângă inimi încă din tinerețe. Cine a fost prima iubită a cântărețului? Ea a ajucat și într-un videoclip alături de el. Ai mai jos singurele imagini cu cei doi împreună.

Cine a fost prima iubită a lui Smiley

Extrem de discret când vine vorba despre viața sa personală, dar făcând pe plac publicului devoalând câteva detalii despre viața sa, Smiley a făcut foarte puține declarații privind relațiile sale. Cea mai cunoscută, dar și cea mai comentată poveste de dragoste a solistului a fost cu actrița Laura Cosoi, cea care și-a găsit liniștea în brațele lui Cosmin Curticăpean, alături de care are și o fetiță, pe Rita.

Relația dintre Laura și Smiley a durat cinci ani. După separarea de actriță, au apărut mai multe nume în presă care i-ar fi putut fi partenere de viață solistului. Nimic concret, căci omul nostru știe bine să se ascundă. Cert este că în prezent formează o pereche cu Gina Pistol. Niciunul dintre ei nu a făcut declarații în acest sens, dar apropiații și paparazzi i-au dat de gol. Unul dintre cei care a vorbit despre relația lor, dar ”după cireș” a fost chef Cătălin Scărlătescu.

Cine a fost prima iubită a lui Smiley. Singurele imagini cu cei doi împreună VIDEO
Singurele imagini cu cei doi împreună

„Smiley nu are cum să ne-o fure pe Gina. Gina este a noastră la show. În viața ei privată face ce vrea. Nu s-a pus niciodată problema ca între mine și Gina să existe ceva mai mult de o super prietenie. Nici nu cred că s-ar întâmpla vreodată, dar nu bag mâna în foc”, a declarat Scărlătescu pentru viva.ro.

Cei doi se întâlnesc și acum

Iar dacă prezentul și o parte din trecut o știm, să mergem mai departe. Punând cap la cap amănuntele date de artist cu ce se află pe internet, prima iubită a cântărețului a purtat numele Olivia; o fată pe care o întâlnește des. Povestea lor de iubire s-a concretizat în liceu, când ambii învățau la Colegiul național ”Zinca Golescu”, din Pitești. După terminarea studiilor s-a rupt și dragostea dintre cei doi.

Ovilia, care a fost desemnată Miss Boboc în liceu, a apărut și în videoclipul piesei ”Oare știi”, din 2002, pe când cântărețul era la început de drum într-ale muzicii și activa în trupa Simplu. Olivia este stilistul Irinei Rimes, jurat la ”Vocea României”, astfel că încă se mai poate întâlni des cu Smiley, ca în vremea liceului.

Urmăriți Playtech.ro și pe