Care este adevărata relație dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, și Smiley. ”Nu i-aș zice nu!”

Care este adevărata relație dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, și Smiley. ”Nu i-aș zice nu!”
Care este adevărata relație dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, și Smiley

Multă lume îi aduce împreună, ba chiar îi vede într-o relație mai mult decât una profesională. Care este adevărata legătură dintre Anca Dumitra, alias Gianina din ”Las Fierbinți”, și Smiley?

Care este adevărata relație dintre Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, și Smiley?

Serialul de comedie ”Las Fierbinți” a avut un episod în care Gianina își arată nemulțumirea față de Smiley. Acesta a adunat un număr impresionant de telespectatori în fața ecranelor, apoi a devenit viral pe internet, publicul chiar ajungând să le ceară celor doi protagoniști un proiect în care să fie împreună.

Până acum, nu au colaborat, dar nu este exclus. Interpretul a promis că va ajunge măcar la o piesă de teatru în care să joace Anca Dumitra, în vreme ce actrița a declarat că ar fi încântată dacă s-ar concretiza o colaborare muzicală cu Smiley.

”Mi-ar plăcea să ajung la teatru”

„Mă superdistrez când mai apuc să văd «Las Fierbinți» sau doar scene care se viralizează. Am mai spus, cred că este cel mai bun serial de comedie. Și cel mai longeviv. Din păcate, serile mă prind mereu la studio. Și nopțile, de multe ori. Mi-ar plăcea să ajung la teatru”, a spus artistul pentru libertatea.ro.

Pentru aceeași sursă, Anca Dumitra a declarat că nu l-a văzut pe Smiley în public la vreuna dintre piesele ei, dar e de înțeles, căci artiștii duc lipsă de timp, iar atunci când îl au, se odihnesc.

”N-aș spune nu”

„Nu a venit. Așa a zis? Că vine? Ia să o vedem și pe asta. Îl înțeleg că nu a venit căci este și el un artist foarte ocupat. Când va putea și va vrea, va veni. Îl așteptăm”, a declarat Anca.

„N-aș spune nu, mai ales că eu tot timpul am cochetat cu muzica. Mi s-a spus că nu are nici un sens, să rămân pe ceea ce fac că fac bine, dar mi-ar fi plăcut să fi cântat”, a adăugat actrița.