03 sept. 2020 | 15:40

Cine a fost jurnalistul Emanuel Isopescu. Ce boli grave i-au curmat cariera în TV

Știri generale
Cine a fost jurnalistul Emanuel Isopescu. Ce boli grave i-au curmat cariera în TV
Cine a fost jurnalistul Emanuel Isopescu

Nu se poate să nu fi auzit măcar o dată de jurnalistul Emanuel Isopescu. Acesta a decedat, ieri, la vârsta de 74 de ani, după o lungă perioadă de suferință. Anunțul morții a fost făcut de fiica acestuia, Ioana Isopescu, care a scris un mesaj de rămas bun pe rețelele sociale. Ce boală i-a curmat viața omului de televiziune, aflați în rândurile de mai jos.

Cine a fost Emanuel Isopescu

Fost șef la Televiziunea Română și jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu, s-a stins din viață, ieri, la vârsta de 74 de ani. De-a lungul carierei sale, Isopescu a lucrat mai multe posturi TV importante și s-a retras din activitate în 2011, din cauza unor probleme de sănătate. Mai exact, acesta s-a retras la pensiunea sa din Tulcea, fiind bolnav de rectocolită, afecțiune caracterizată de o inflamaţie persistentă la nivelul întregului colon.

Anunțul morții cunoscutului om de presă a fost făcut de fiica sa, Ioana Isopescu, care a scris un mesaj sec pe rețelele sociale, în care anunța că tatăl său a trecut într-o altă lume, una mult mai bună.

„Drepții cu drepții, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020. Tătucă, rămas bun“, a transmis Ioana Isopescu, într-o postare pe Facebook.

Celebrul jurnalist de investigații a murit ieri

La rândul său, Emil Hossu-Longin, un bun prieten de-al lui Emanuel Isopescu, a publicat un mesaj emoționant pe social-media, la scurt timp după ce a aflat că mentorul său în ale jurnalismului s-a stins din viață.

Celebrul jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu, a murit ieri, 2 septembrie

Celebrul jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu, a murit ieri, 2 septembrie

„E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!“, a scris jurnalistul Emil Hossu-Longin.

Emanuel Isopescu a absolvit Facultatea de Filologie din cadrul Universităţii din Bucureşti, în 1971, însă a lucrat ca jurnalist de investigaţii pentru cele mai importante posturi de televiziune din România. Pe lângă cariera de jurnalist, acesta a fost şi șef al Televiziunii Române.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro