CTP, reacție violentă în plină criză din România. Mesajul uluitor al jurnalistului

CTP, reacție violentă în plină criză din România. Mesajul uluitor al jurnalistului
Cristian Tudor Popescu nu a avut milă de cei care îi iau apărarea lui Novak Djokovic. Reacţie furibundă a jurnalistului

CTP a avut o reacție în cazul dosarului din 10 August. Acesta a dedicat un articol acestui eveniment. ”Dosarul 10 August nu ar fi trebuit să ajungă nicicum la DIICOT, a fost mutat acolo de la Secția Parchete Militare a Parchetului General, pentru că șefimea PSD nu era deloc mulțumită de direcția în care mergea ancheta”, spune gazetarul.

CTP, reacție violentă în plină criză din România

”Motivul invocat, că ar fi fost un caz de securitate națională, nu era decât, petitio principii, un alt fel de a spune că a fost lovitură de stat, că așa ziceau, gând la gând, Dragnea, Dăncilă și Jandarmeria – iar DIICOT mai avea doar de pus chestia în pagină.

Acum, după aproape 2 ani de investigații adânci, cu cele mai noi aparate din dotare, și după prelucrarea datelor pe supercomputere cu algoritmi aduși de la Buhuși, DIICOT a emis o constatare epocală: Pe 10 august 2018 n-a fost, domle, lovitură de stat!

Au fost, în schimb, lovituri de bastoane în cap, lovituri de bocanci în coaste, grenade cu gaz și jeturi de apă în plină față, toate executate de fiecare jandarm de capul lui, din exuberanță și avântul meseriei, fără să fi primit vreun ordin de a lua cu asalt mulțimea pașnică de la domnii Cucoș, Sindile, Cazan sau Chirică. Care domni ofițeri nu comunicau din timiditate cu Madamdan, ce să mai vorbim de Dragnea.

Întrebare: Dacă actualele concluzii ale DIICOT de scoatere la vopsea a matracacilor-șefi arată așa, vă imaginați cum ar fi fost dacă don Dragnetti rămânea șef peste țară?”, a scris Cristian Tudor Popescu.

Cine este Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu s-a născut la data 1 octombrie 1956, București, și este un inginer român care s-a făcut remarcat, după 1989, ca scriitor, filmolog, jurnalist la ziarul Adevărul. Cristian Tudor Popescu a fost director fondator al ziarului Gândul, după ce în 2005 a plecat de la Adevărul, împreună cu o parte din redacție. Acesta are și un doctorat în cinematografie, cu o teză pe tema propagandei și manipulării în filmul românesc.