Cine a fost, de fapt, prima mare iubire a lui Jador. Clipe de groază, prin ce trecea

Cine a fost, de fapt, prima mare iubire a lui Jador. Clipe de groază, prin ce trecea
Cine a fost prima iubită pe care a avut-o Jador. Prin ce clipe grele a trecut tânăra

Jador a suferit foarte tare după Georgiana, tânăra ce i-a fost alături la bine și la greu pentru mult timp. Se credea că ea a fost prima dragoste a cântărețului, dar lucrurile nu stau deloc așa! El a decis să dezvăluie cine a fost fata de care s-a îndrăgostit și i-a frânt inima la o vârstă foarte fragedă.

Jador a făcut mărturisiri despre viața sa amoroasă. Cine a fost prima lui iubită și ce clipe grele a îndurat tânăra

Jador se află în centrul atenție datorită carierei sale, dar și pentru faptul că a participat la Survivor România. Artistul lansează piesă după piesă și fanii nu se mai satură de el, în timp ce multe domnișoare visează să fie la brațul lui și să îl cucerească pe manelist. Dacă în prezent el este foarte dorit, în trecut se întâmpla exact opusul.

Invitat în podcast-ul realizat de Damian Drăghici, Jador a recunoscut că înainte nu se bucura de atât de multă atenție din partea fetelor. Acesta a glumit și a menționat că faima pe care o are printre atâtea tinere s-ar datora faptului că arată bine, dar și pentru că a strâns o mică avere de-a lungul timpului.

”Înainte eram țigan, urât, pitic, acum sunt frumos. Ai înțeles? Sunt frumos al dracului. Știi cum e: când ai bani ești și frumos și cum vrei tu… Cel mai șmecher ești. Brad Pitt e minicună.”, a spus Jador.

Jador, dezvăluiri uluitoare. Pe cine a iubit, de fapt, pentru prima oară

În timp ce povestea de dragoste trăită de Jador și Georgiana, femeia pe care dorește să o aibă aproape toată viața, este destul de cunoscută printre fanii cântărețului, puțină lume știe că ea nu a fost prima lui dragoste. Acesta a dezvăluit că a iubit foarte mult o fată pe nume Alexandra, ce s-a cuplat cu prietenul lui cel mai bun, frângându-i astfel inima cântărețului.

Mai mult, tatăl ei se comporta foarte urât cu aceasta pentru că avea o relație cu Jador, așa că el s-a ambiționat să ajungă cine este astăzi și să nu mai aibă parte de un tratament ce are legătură cu rasismul. Aritstul a vrut să demonstreze că tot ce se spune de maneliști nu este deloc adevărat și a încercat să ajungă cât mai sus în industria din România.

”Am iubit-o pe o fată, Alexandra. Am fost cu ea un an de zile. M-am despărțit de ea și s-a iubit cu prietentul meu cel mai bun. M-a rănit asta, îți dai seama. Eu o iubeam… Eram în clasa a noua, ea era în clasa a zecea.

Era româncă, o bătea tac-său că stătea cu țiganul. Avea, săraca, numai vântătăi pe spate. ”Te duci la țiganul ăla f… g… m…., fă”! Încă există, din păcate, rasismul ăsta și m-a ambiționat foarte mult chestia asta în viață, să demonstrez oamenilor că noi, maneliștii, lăutarii, nu suntem doar niște… pentru că noi suntem catalogați ca niște inculți, burtoși…. Nu au școală, nu au educație, nu au… am vrut să contrazic toate lucrurile astea”, a mărturisit Jador în podcast-ul menționat mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI