Ce i-a făcut Georgiana lui Jador e dureros. Toată lumea a aflat gestul ei

Ce i-a făcut Georgiana lui Jador e dureros. Toată lumea a aflat gestul ei
Ce i-a facut Georgiana lui Jador e dureros

Povestea de dragoste dintre Jador și Georgiana a ajuns, deja, cunoscută de toată lumea din România. După ce a primit scrisoarea de la fosta lui iubită în timp ce încă participa la Survivor România, sentimentele manelistului pentru frumoasa brunetă s-au reaprins. Înainte să plece din competiție, din cauza problemelor medicale, Jador a declarat în fața tuturor că încă o mai iubește pe fosta lui parteneră de viață.

Ce i-a făcut Georgiana lui Jador e dureros

Deși a mărturisit că discuțiile cu fostul său coleg de echipă Cătălin Moroșanu l-au ajutat să realizeze că a făcut o greșeală și că vrea să se împace cu frumoasa Georgiana, se pare că bruneta l-a lăsat cu ochii în soare pe artist.

Jador a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a anunțat că este un bărbat singur și disponibil. Cântărețul a menționat, de asemenea, că lucrurile dintre el și „Negruța” lui nu sunt atât de roz, Jador dând de înțeles că decizia a fost a ei.

„Sunt singur! Gata! Dar nu stiu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata.

Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată”, a spus Jador.

Ce mesaj i-a transmis Jador Georgianei la Survivor România

Jador a recunoscut că încă mai are sentimente pentru fosta lui iubită încă de la Consiliul său de eliminare de la Survivor România. Manelistul a plâns cu lacrimi de crocodil acum două luni, când a primit o scrisoare de la Georgiana, după un joc de comunicare câștigat de echipa Faimoșilor.

„Am realizat multe greşeli pe care le-am făcut în viaţa mea, asta mi-a plăcut mult aici. În viaţă normală nu ai timp să faci asta. La Survivor, în zilele libere, nu ai ce face, te plictiseşti. Şi începi să te gândeşti la viaţa ta.

Când vin acasă o să trec pe la Neagra, o iubesc. Pe ea o iubesc. Asta o să fac prima oară, îi duc o floare. Colegii mei nu erau naşpa cu mine, ei nu mă plăceau pentru că mă iubeau cei de acasă. Nu sunt răutăţi personale… Eu nu urăsc pe nimeni, din contră.”, a declarat Jador la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI