Femeia care i-a stricat căsnicia lui Pepe cu Oana Zăvoranu. Este incredibil ce s-a întâmplat: s-a aflat abia acum

Femeia care i-a stricat căsnicia lui Pepe cu Oana Zăvoranu. Este incredibil ce s-a întâmplat: s-a aflat abia acum
Pepe si Oana Zavoranu au divortat cu scandal

Cine este femeia care i-a stricat căsnicia lui Pepe cu Oana Zăvoranu abia acum s-a aflat, deși au trecut atâția ani de atunci. Artistul a înșelat-o pe Oana Zăvoranu la începutul poveștii lor de iubire, susține o femeie din București. Laura apărut la TV și a povestit unde se desfășurau partidele de amor cu Pepe.

Laura este femeia cu care Pepe a înșelat-o pe Oana Zăvoranu. Unde aveau loc partidele de amor

Ea este Laura, femeia din care s-a stricat căsătoria lui Pepe cu Oana Zăvoranu. Laura susține că s-a iubit cu Pepe în timp ce acesta era cu Oana Zăvoranu.

Declarațiile fostei amante a lui Pepe sunt din primăvara anului 2011, anul în care Pepe a divorțat cu scandal de Oana Zăvoranu. Laura a mers în emisiunea lui Mădălin Ionescu, după ce artistul a acuzat-o pe Oana Zăvoranu că l-a înșelat.

Laura s-a iubit cu Pepe de doua ori
Laura s-a iubit cu Pepe de doua ori

Cum s-a cunoscut Laura și Pepe

Atunci, femeia a mărturisit cum a fost abordată în 2004, pe când era în stațiunea Neptun, de unul dintre prietenii lui Pepe care a invitat-o în camera acestuia, unde au au făcut dragoste.

După ceva timp, Pepe și Laura s-au revăzut într-un hotel din Capitală unde au făcut din amor, după care cei doi nu s-au mai revăzut.

Pepe i-a lăsat un gust amar Laurei

Am avut o relație sexuală cu Pepe în timp ce el era la începutul legăturii lui cu Oana Zăvoranu. Eram la mare și el a trimis un băiat din formatie la mine și el m-a invitat la Pepe în cameră. Am făcut sex cu el de curiozitate, dar mi-a lăsat un gust amar.

Eu i-am cerut numărul de telefon, dar el nu mi l-a dat pentru că a spus că are o relație mai serioasă. Dupa aventura de la Neptun ne-am mai întâlnit o dată într-un hotel din București”, povestea Laura în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Pepe și-a anunțat despărțirea de Raluca Pastramă

Cântărețul Pepe are două fetițe cu Raluca Pastramă, femeia de care artistul nu a divorțat încă. De asemenea, Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în anul 2012, pe data de 18 aprilie.

Pepe și Raluca Pastramă au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012, iar fetița născută atunci se numește Maria. De asemenea, pe 21 iulie 2014, celebrul cuplu s-a cununat religios.

Când a făcut Pepe nunta cu Raluca Pastramă

Rosa Alexandra, mezina familiei, a venit pe lume chiar în ziua de Florii, în 2015. Până să se cunoască cu Raluca Pastramă, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în anul 2011, cu Oana Zăvoranu. Divorțul dintre cei doi a fost unul care a generat un mare scandal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI