Oana Zăvoranu a atacat-o violent și pe Oana Roman. Jignirea oribilă făcută acum

Oana Zăvoranu a atacat-o violent și pe Oana Roman. Jignirea oribilă făcută acum
Oana Zavoranu, atac la Oana Roman

Oana Zăvoranu a atacat-o violent și pe Oana Roman, jignirea oribilă fiind făcută chiar acum. Oana Zăvoranu a ieșit la atac după ce Oana Roman a spus despre ea în urmă cu doar câteva zile că e o femeie agresivă. Astfel, bruneta i-a dat replica fiicei fostului premier Petre Roman.

Un nou scandal zguduie showbizul. Oana Zăvoranu, la cuțite cu Oana Roman. ”Cine mă, purcelușa Peppa”

Oana Zăvoranu, atac violent la Oana Roman după ce aceasta din urmă, culmea, a făcut-o femeie agresivă.  În urmă cu mai mulți ani între cele două vedete a mai avut loc un scandal de proporții. Atunic, Oana Zăvoranu o critica pe Oana Roman că nu slăbește și că nu are grijă de corpul ei.

Toată lumea o știe pe Oana Zăvoranu. Actrița este o fire foarte directă de fiecare dată și nu mai ține cont de nimic, indiferent de persoana despre care e vorba, când se supără. Asta s-a întâmplat din nou astăzi, iar de aici până la un adevărat scandal mai este foarte puțin.

Oana Roman a slabit mult
Oana Roman a slabit mult

Oana Roman a atacat prima

Astfel, în cadrul unei emisiuni TV, Oana Roman a fost provocată să o descrie pe cea care a criticat-o dur în trecut, și anume pe Oana Zăvoranu. Oana Roman nu a avut la dispoziție pentru a face descrierea decât trei cuvinte.

Oana Roman, o altă fire tare din showbiz, nici nu a vrut să treacă peste întrebare și a spus totul verde în față, cu riscul de a o supăra oe Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, mult prea agresivă

Deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine”, spunea Oana Roman despre Oana Zăvoranu. Cum totul se rostogolește foarte repede pe online, veste a ajuns și la urechile Oanei Zăvoranu.

Aceasta din urmă a fost întrebată de către fanii online ce va face acum după ce Oana Roman a spus asta despre ea în direct. Binențeles, replica Oanei Zăvoranu a venit pe moment, atacând-o dur pe Oana Roman pentru kilogramele pe care le-a avut atâta timp.

Oana Zăvoranu a jignit-o pe Oana Roman în ultimul hal

De asemenea, aceasta a postat o poză cu ea atunci când se lupta cu greutatea, iar în dreptul imaginii a adăugat și o melodie care avea pe fundalul sunetul unui purceluș ”Cine mă, Purcelușa Peppa? Așteaptă și vezi!”, a spus Oana Zăvoranu pe pagina personală de Instagram.