Cine a comandat maneaua PSD. Informații direct de la sursă

FOTO: DIgi24

Jurnalistul Sergiu Balaban a dezvăluit cine a comandat maneaua PSD, cântată de Nicolae Guță, care a stârnit un val de reacții în ultimele zile, majoritatea negative. Aflat într-o vizită de 2 zile în Petroșani, Sergiu a avut ocazia să vadă aproape toate detaliile din spatele melodiei care a pus România pe jar.

Unul dintre prietenii săi a trebuit să îl filmeze pe Nicolae Guță cântând maneaua PSD. Filmările au durat 3 ore, iar la final, „pentru că mi-e destul de greu să ilustrez prin cuvinte situația, vă sugerez să vă gândiți la alpaca lui Godină după o zi ploioasă. Între el și Pablo erau puține diferențe atunci când a apăsat play și a început să sune melodia care a făcut înconjorul internetului în 48 de ore”, susține jurnalistul.

Un simpatizant PSD a plătit melodia și clipul (adică nu ar fi fost făcută la cererea partidului) și a dat indicații pentru montaj.

S-a aflat cine a comandat maneaua PSD

„Cred că am fost singurul care a simțit potențialul melodiei, asta după ce am ascultat-o fără să vreau o jumătate de noapte. Cam cât a durat montajul și comunicarea cu clientul”, mai spune Sergiu Balaban, care susține că imaginile cu steagul Rusiei nu ar fi fost introduse în clip intenționat, ci ar fi fost vorba doar despre o coincidență nefericită.

„În cazul lui Guță, indicațiile erau precise: Miting București, Dragnea, simpatizanți PSD, Neversea, Dragnea cu țărani, munți, fier bătut, uzine, câmpii, copii, Dragnea cu simpatizanții PSD, miting, bani, Dragnea pe scenă, Dragnea lângă scenă, Dragnea vorbind la microfon, Dragnea în spatele scenei, bani. V-ați prins despre ce vorbim. S-au cerut cam toate elementele din melodie, mai puțin marțienii”, a mai spus jurnalistul.

Sergiu Balaban a precizat că maneaua PSD era coordonată în momentul în care montajul a fost gata, dar pentru că pe fundal se auzea prea tare o trompetă, partea audio a fost modificată și rezultatul a fost o manea sacadată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI