Cum au reacționat fanii lui Nicolae Guță, după ce a apărut maneaua PSD. ”Am aruncat toate CD-urile!”

Cum au reacționat fanii lui Nicolae Guță, după ce a apărut maneaua PSD. ”Am aruncat toate CD-urile!”
Fanii lui Nicolae Guță au aruncat CD-urile după ce au ascultat maneaua PSD

Nicolae Guță a lansat recent maneaua PSD, iar fanii i-au sărit imediat în cap. Foarte mulți dintre cei care ascultau piesele celebrului cântăreț de manele nu înțeleg de ce „s-a vândut” și îi transmit că au aruncat toate CD-urile pe care le-au cumpărat de-a lungul anilor.

„Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultați-mă ce spun, PSD-u-i cel mai bun”, spune Nicolae Guță în debutul manelei PSD. Dar fanii săi sunt de altă părere.

Pe contul personal de Facebook, Guță a primit sute de mesaje de la fani care îi transmit că nu mai vor să audă de el, după ce a acceptat să cânte pentru PSD.

Fanii lui Nicolae Guță au aruncat CD-urile după ce au ascultat maneaua PSD

„Bossule, ai fost ca un unchi pentru mine. Cu muzica ta am crescut, faraoane. Erai idolul meu. Și acum îmi dai palma asta? Cum să te vinzi pentru PSD? Nici nu îți dai seama cât m-ai rănit, împărate! Eu atât îți zic: ai mai pierdut un fan!”, i-a scris un internaut.

„De ce ne trădezi, Iuda? Ai avut o reputație deosebită din partea multor oameni, însă acum vei fi urât de toate generațiile posibile. Cum poți să te vinzi pentru un pumn de bani!”, este un alt mesaj primit de Guță.

„Ascult melodiile tale de la vârsta de 7 ani, dar nu mă gândeam că și tu îți vei vinde poporul ce te iubește pentru melodiile tale așa cum a făcut cei din PSD cu țara noastră, nu credeam că ești așa de corupt ca și cei din PSD”, a comentat o utilizatoare de Facebook.

„Deja am aruncat toate CD-urile cu Guță. Ești de domeniul trecutului”, a postat un fan.


După valul de reacții stârnit de maneaua PSD, Nicolae Guță le-a transmis fanilor un mesaj pe contul personal de Facebook: „Mai facem și dedicații speciale că doar trăim într-o țară democratică!”