VIDEO Maneaua PSD, lansată de Nicolae Guță. Dansuri din buric pentru Dragnea: „De vrei gustul fericirii, ștampilează trandafirii”

Autor: Redacția - 08:18, 12 mai 2019

PSD scoate „artileria grea” într-o campanie electorală dificilă pentru Parlamentul European. Liderii partidului s-au gândit să apeleze la manelistul Nicolae Guță pentru a convinge oamenii să voteze această formațiune politică pe 26 mai.

Așa a apărut maneaua electorală „Victorie, PSD”. Clipul începe cu Liviu Guță în fața panoului electoral al PSD, pe care scrie „Patrioți în Europa”:

„Atențiune, atențiune! Atențiune, națiune! Din partea mea, Guță Nicolae magnificul, dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil, pentru PSD!”

Imediat apare un cadru cu Liviu Dragnea pe o scenă în spatele căruia e scris, pe un ecran, mesajul „Jos statul paralel”.

Apoi, „Guță Nicolae magnificul” adaugă: „Doar PSD poate să facă ceva pentru România”.

Ce spune Liviu Guță în maneaua electorală

Cu mișcări greu de interpretat, din mâini și corp, cântărețul de manele dă semnalul că începe melodia dedicată partidului pe care îl prețuiește cel mai mult. Iar primele versuri sună ca o reclamă la un produs miraculos, care ar rezolva orice problemă pe care o au oamenii:

„De vrei gustul fericirii,

Ștampilează trandafirii.

Când e cald fierul de bate

Dacă vrei prosperitate.”

După ce a lăsat de înțeles că „trandafirii” sunt un panaceu universal, interpretul dă glas refrenului:

„Hai române, hai,

Hai la urnăăă

Dacă vrei viața mai bună

Votează cu-ncredere

Liviu Dragnea – PSD.”

Guță, de la Băsescu, la Dragnea

Nicolae Guță are un istoric în colaborarea cu partidele în campaniile electorale. În 2009, interpretul de manele cânta pentru Traian Băsescu și îndemna oamenii să îi acorde încredere pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni.

„Și-l vom pune președinte, că Băsescu nu ne minte!” Nicolae Guță

În respectiva campanie electorală din 2009, Traian Băsescu a apelat și la Florin Salam pentru a strânge cât mai multe voturi.

„Hai Băsescu la putere, scapă țara de belele, toți dușmanii să-i aduni, să te știe de jupân… Hai Traiane, c-ai valoare și crește procentu mare!” Florin Salam

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI