31 dec. 2020 | 17:05

Cine a apărut la mormântul lui Lucian Ionescu. Impresarul vedetelor a fost înmormântat azi (exclusiv)

Știri generale
Cine a apărut la mormântul lui Lucian Ionescu. Impresarul vedetelor a fost înmormântat azi (exclusiv)
Cine și-a luat adio de la Lucian Ionescu. Impresarul vedetelor a fost înmormântat azi

Lucian Ionescu a fost condus azi pe ultimul drum. Cine a fost alături familiei îndurerate în clipele acestea groaznice? Care au fost persoanele care au venit să-și ia adio de la impresarul vedetelor?

Cine a apărut la mormântul lui Lucian Ionescu? Persoanele care au venit să-și ia adio

Durere fără margini la mormântul lui Lucian Ionescu. Celebrul impresat al vedetelor a fost condus pe ultimul drum azi, 31 decembrie. Alături de câțiva buni prieteni care și-au luat adio de la acesta s-au aflat soția și fosta lui iubită, Monica de la „Candy”. Cei prezenți au asistat la o scenă care le-a rupt sufletul, moment în care văduva a îngenuncheat pe mormânt după ce a sărutat sicriul și a spus printre lacrimi: ”Cândva, ne vom revedea, dragostea mea!”, conform impact.ro.

Amintim că regretatul impresat a murit la vârsta de 62 de ani, infectat cu coronavirus. Jeanine Ionescu s-a externat pe semnătură în cursul zilei de marți pentru a-i putea aduce un ultim omagiu bărbatului. ”Am avut și eu coronavirus, nu-s vindecată total, transpir, sunt slăbită, dar mulțumesc Cerului că Dumnezeu m-a lăsat lângă copilașii mei și să-mi iau adio de la bărbatul iubit!”

„Ea a dorit să-l vadă pentru ultima oară pe tatăl ei”

Conform regulilor stricte din cauza contextului actual, doar o singură persoană din familia a avut dreptul să identifice trupul neînsuflețit, aceea fiind fiica sa. Jeanine Ionescu i-a lăsat privilegiul fiicei lor, Ane-Marie, pentru a-și vedea tatăl pentru ultima oară, precum și-a și dorit tânăra. ”Ea a dorit să-l vadă pentru ultima oară pe tatăl ei, pe care l-a idolatrizat, apoi coșciugul a fost sigilat. Aș fi dorit și eu, dar cum să mă mai uit pe urmă în ochii copilului meu, dacă n-o lăsam pe ea?

În plus, Ane-Marie s-a născut la acest spital, unde el a murit. Mi-l voi aminti pe Lucian așa cum a fost, vesel, puternic, credincios, era sprijinul nostru. Am pregătit 26 de pachete cu mâncare, cu mămăliguță, sărmăluțe, mici, cârnăciori, cartofi prăjiți, cașcaval pane, tot ce îi plăcea lui să mănânce”. În această suferință sunt alături de mine copiii, dar și Monica Andrei, fosta solistă a trupei Candy, cu care Lucian are un fiu superb, pe Matei, în vârstă de zece ani”, a mai adăugat soția lui Lucian Ionescu.

Cine s-a ocupat de înmormântare?

„De tot ce a fost necesar s-a ocupat un domn inimos, student la Teologie. A aflat de necazul meu, îl știa și pe Lucian, așa că m-a ajutat cu tot ce trebuia, prin firma lui de pompe funebre. I-au făcut coșciug și îl vor transporta cu mașina lor, la cimitir, în condiții de maximă siguranță, pentru că Lucian a avut coronavirus. Atât de bun a fost acest domn, încât mi-a propus ca tot cortegiul funerar să zăbovească preț de câteva secunde și în fața casei noastre, din Berceni, pentru ca Lucian să-și ia adio. Le mulțumesc lui Vali și lui Eduardo, prietenii fiicelor mele, și părinților lor, pentru tot sprijinul”
Jeanine Ionescu (Sursa: impact.ro)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro