EXCLUSIV Adevărul despre Andra, scos la iveală la final de an. Reproșurile sunt dure: ”A uitat că mâncam pâine cu ceapă în turnee?”

EXCLUSIV Adevărul despre Andra, scos la iveală la final de an. Reproșurile sunt dure: ”A uitat că mâncam pâine cu ceapă în turnee?”
EXCLUSIV Adevărul despre Andra, scos la iveală la final de an. Reproșurile sunt dure ”A uitat că mâncam pâine cu ceapă în turnee”

Jeanine Ionescu, văduva impresarului Lucian Ionescu, susține, în exclusivitate pentru impact.ro, că mulți artiști cărora soțul ei le-a oferit concerte, la vremuri grele ori la debutul muzical, l-au dat uitării. ”Of-ul lui cel mare a rămas că Andra, care a mâncat cu noi pâine și ceapă în turnee, nu s-a bucurat de revederea lui, total întâmplătoare, din parcarea unei benzinării. A ridicat geamul mașinii și a făcut semn că se grăbește. Lucian ar fi vrut să o îmbrățișeze, a fost foarte trist. Andra a fost ca și copilul lui când lucrau împreună”. Din păcate, Lucian și familia Andrei au trecut, de-a lungul vremii, și printr-un acid război al declarațiilor care le-a zdruncinat din temelii prietenia.

Adevărul despre Andra, scos la iveală la final de an

Jeanine Ionescu și-a ajutat enorm soțul cu firma lor de impresariat, așa că îi cunoaște personal pe toți artiștii cu care Lucian a colaborat:

”Soțul meu era un om foarte bun, el iubea oamenii, îl durea când cineva era nerecunoscător. Așa cum s-a întâmplat și cu Andra care, cândva, era ca și copilul nostru. O duceam cu mașina la spectacolele din țară, la concertele de Revelion, în vârf de munte, pe ninsori cumplite. Lucian nu o lăsa să vină cu trenul din Turda până la București, ca să nu obosească, era drum lung, plătea el benzină, mașină, a fost tratată ca un om valoros. Andra era atunci de bun-simț, cuminte, talentată. O iubea pe fiica noastră, Anne Marie, îi împletea codițe, se juca cu ea”, ne-a povestit văduva lui Lucian Ionescu, despre colaborarea cu Andra, solistă de top din România.

Andra l-a evitat pe Lucian Ionescu

Totuși, în urmă cu 10 ani, tot acest miraj și amintirile frumoasele aveau să se spulbere în urma unei întâmplări:

”Eram cu Lucian într-o benzinărie din zona Unirii. El a văzut mașina Andrei, ea era însoțită de tatăl său. Lucian a vrut să se apropie, ca să o îmbrățișeze, dar ei au ridicat geamul și i-au făcut semn că se grăbesc. Lucian a revenit trist în mașină și mi-a spus: ”Cum, măi, să-mi facă Andra așa ceva? Voiam să o pup, să o îmbrățișez, că tare dor mi-a fost de ea! Am lucrat cândva împreună, ne-a fost bine”. Mi-aș dori ca Andra să citească acum aceste rânduri. Poate va regreta că nu s-a oprit din drumurile ei pentru o ultimă îmbrățișare. Trebuie să le fim recunoscători celor care ne-au ajutat în viață”, ne-a mai declarat Jeanine Ionescu.

Ce spunea Lucian Ionescu despre colaborarea cu Andra

Dând însă timpul înapoi, Lucian a avut și câteva dispute cu familia Andrei, în urma unor declarații făcute de impresar la Zeus TV, în 2012:

”Pe Andra am scos-o din foame când a aruncat-o Costi Ioniţă, eu am preluat-o 6 luni. Andra cânta pe 100 de euro şi eu am dus-o până la 400-500 de euro”.

Alexandru Mihai, tatăl Andrei, i-a dat rapid replica:

„Domnul Lucian a câştigat nişte bani de pe urma unui artist valoros. Aveam o relaţie bună. Nu ştiu de unde şi până unde aceste declaraţii. Cu Cătălin Măruţă nu a avut nicio treabă. Dacă eu, ca impresar, trimit un artist la cântat, înseamnă că îl scot din foame? Andra n-a fost o cântăreaţă care să cerşească cântări. A fost un artist solicitat, nu un cântăreţ care stă în ceaţă. Eu dacă trimit acum o grămadă de artişti la cântat, mă ajut pe mine că iau un comision. Le-a dat el bani din buzunarul lui? Andra, de când a ieşit pe piaţă, a fost solicitată foarte mult”.

Lucian Ionescu a avut însă ultimele cuvinte, în această dispută:

“Poţi să fii sărac, dar e ruşinos să uiţi de unde ai plecat. Aia e o ruşine să spui ”Da, mă, m-am născut prinţ!”

Lucian Ionescu a pierdut lupta cu virusul ucigaș pe 26 decembrie, deși medicii au făcut tot posibilul să îi salveze viața: ”Plămânii lui erau albi, mai putea respira doar 5%, a fost dus la ATI vineri, plângea și spunea că se sufocă”, ne-a declarat fiica lui, Ane Marie. Celebrul impresar va fi înmormântat joi, la Cimitirul Berceni 2.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI