Cine a amenințat-o pe Bianca Drăgușanu, de fapt. Cum i-a prins blonda, imediat: ”Cât de idiot să fii!”

Cine a amenințat-o pe Bianca Drăgușanu, de fapt. Cum i-a prins blonda, imediat: ”Cât de idiot să fii!”
Bianca Drăgușanu i-a prins imediat pe cei care au amenințat-o cu bătaia

Bianca Drăgușanu a depus plângere la Poliție, marți seară, după ce a fost amenințată de un individ că va intra în casă și le va agresa pe ea și fiica ei.

Bianca Drăgușanu, amenințată cu bătaia. Blondina i-a prins imediat pe doi dintre ei

Diva s-a prezentat marți seară la sediul Secției 7 de Poliție din București, alături de avocatul ei și prietena Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, care îi este și martoră. Aceasta a acuzat că a fost contactată de trei ori, în zile diferite, de pe trei numere de telefon, de trei indivizi care au amenințat-o cu bătaia. Primele două apeluri le-a apreciat ca fiind doar „agresive verbal”, în schimb, al treilea a speriat-o, cel din urmă bărbat avertizând-o că va intra peste ea în casă și le va bate pe ea și fiica acesteia.

Conform informațiilor transmise de avocatul blondinei, amenințările au venit cu certitudine din partea unor bărbați, iar doi dintre ei au fost deja identificați pentru că aveau fotografii cu chipurile lor pe aplicația WhatsApp.

„Unul dintre ele mai mult ca sigur este un număr de abonament. Mai mult decât atât, pe două dintre numerele de telefon există și o poză la WhatsApp, adică doi dintre cei care au sunat au fost deja identificați. Nu știu să spun din ce zonă”, a declarat avocatul Biancăi Drăgușanu.

„Deja nu mi se pare glumă când vii și spui de copilul meu”

Vedeta a menționat că va face toate eforturile necesare pentru a soluționa această problemă, în special pentru se află vizat și copilul ei.

„Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii! Au și poză la WhatsUp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă?

Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva!”, a completat Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI