Alex Bodi, decizie radicală în timp ce este în pericol de pușcărie. Fosta soție tremură

Alex Bodi, decizie radicală în timp ce este în pericol de pușcărie. Fosta soție tremură
Alex Bodi nu a uitat-o pe fosta soție. I-a pregătit răfuială în instanță

Alex Bodi a ajuns din nou la tribunal, la începutul lunii ianuarie, pentru a afla de la magistrați dacă va rămâne în arest la domiciliu sau se va reveni la arestul preventiv. Deși cu procesul amânat pentru câteva ore, deci cu suspansul la un nivel înalt, speranțele lui scăzând treptat, afaceristul a răsuflat ușurat în sfârșit, judecătorii dându-i de veste că nu va reveni în închisoare. Tot atunci, el i-a deschis proces fostei soții. Acțiunea ar putea-o înfuria pe fosta nevastă, Bianca Drăgușanu, luând în considerare faptul că, mai ales după arestarea bărbatului, cele două femei au legat o relație de prietenie, ba chiar sunt văzute zilnic împreună.

Alex Bodi, inculpat și reclamant. Decizia o implică pe fosta soție

Procesul în care Bodi urma să afle dacă va mai rămâne în arest la domiciliu ori ba trebuia să înceapă la orele 13, însă s-a amânat cu aproape o oră. După două ceasuri în care a așteptat în fața ușii sălii de judecată, inculpatul și avocatul său au ajuns în fața magistraților, dar nici după acest timp cât el și apărătorul lui și-au susținut punctele de vedere emoțiile nu au luat sfârșit. Decizia a mai rămas în așteptare câteva ceasuri, dar finalul l-a găsit victorios pe afacerist, care va rămâne în arest la domiciliu încă o perioadă.

„Amânare, în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele ,dosarele, probele, documentele video și tot ceea ce este nevoie ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile și pentru care s-a dat termen 18 ianuarie. Nu se întâmplă nimic. Măsura de arest la domiciliu rămâne și urmează să fie verificată în termenul din 18 ianuarie”, a spus avocatul lui Bodi în ziua cu pricina, aflat în fața tribunalului.

„Sunt pozitiv. Nu vreau să fac alte declarații pentru că nu îmi este permis. A vorbit domnul avocat pentru mine. O să fie bine”, a completat Bodi atunci.

Vrea ca fiica lui cu Iulia Sălăgean să stea cu el 

Dar, pe lângă amplul dosar în care este acuzat de proxenetism, șantaj și trafic de persoane, Bodi duce o luptă în instanță acum și cu fosta parteneră de viață, Iulia Sălăgean. El a contraatacat după ce a fost acuzat de femeie că a agresat-o.

Conform unor surse din mediul judiciar, citate de CanCan, Bodi a deschis o acțiune în instanță, pe rolul judecătoriei din Mediaș, care are ca obiect stabilirea domiciliului minorului, iar în dreptul pârâtului figurează numele Iuliei Sălăgean. Afaceristul ar vrea ca fiica lui să locuiască alături de el, în vila din Pipera.

Urmăriți Playtech.ro și pe