Chiria ireală cerută în Cluj pentru o garsonieră cu WC-ul în bucătărie. Da, ai citit bine!

Chiria ireală cerută în Cluj pentru o garsonieră cu WC-ul în bucătărie. Da, ai citit bine!
Chiria ireală cerută în Cluj pentru o garsonieră cu WC-ul în bucătărie

Chiria ireală cerută în Cluj pentru o garsonieră cu WC-ul în bucătărie. Un proprietar din acest oraș a anunțat că vrea să își închirieze apartamentul. Ce-i drept, este o locuință mai… specială, în sensul în care lângă aparatele existente într-o bucătărie mai este amplasată și un vas de toaletă!…

Chiria ireală cerută în Cluj pentru o garsonieră cu WC-ul în bucătărie

Un proprietar din Cluj a dat anunț că își închiriază garsoniera. Prețul cerut este de 180 de euro, însă potențialii chiriași trebuie să scoată din buzunar banii pentru două chirii garanție. În anunț se mai precizează că sunt acceptate și animale de companie, însă nu se acceptă persoanele fumătoare.

„Închiriez apartament cu o cameră, în cartierul Mărăști, pe strada Fabricii, la demisolul unui bloc. Condiții ideale pentru o familie sau cuplu cu venituri mici. Accept și animale de companie în apartament (dacă acceptă și ele bineînțeles).

Este renovat, zugrăvit recent și complet utilat. Nu accept fumători! Fără agenții imobiliare! Preț doar 180 euro/lună + 2 chirii garanție.”, a scris clujeanul pe un grup de Facebook destinat închirierii doar de la proprietar.

Postarea a fost ștearsă apoi, deși nu este foarte clar dacă proprietarul a reușit să închirieze garsoniera sau a fost nemulțumit de reacțiile negative primite.

Chiuvetă în dormitor, noul trend de design interior

Deși un vas de toaletă în bucătărie este ceva care probabil nici nu știai că există, iată că tendințele în materie de design interior au ajuns până într-acolo încât să existe o chiuvetă în dormitor.

Deși probabil ți s-ar părea puțin ciudat să vezi o chiuvetă în dormitor, în anumite părți ale Amsterdamului, acest trend este ceva foarte comun. De demult, chiuvetele erau amplasate în dormitoarele olandezilor, deoarece dușurile nu erau în erau incluse în apartamentul tipic olandez.

Acest trend pare să fi renăscut în perioada lockdown-ului, când oamenii au fost nevoiți să se adapteze la noi realități. Astfel, chiuveta din dormitor putea fi extrem de folositoare dacă luai în calcul faptul că, de fapt, era vorba despre un spațiu igienic suplimentar în care să te poți spăla pe mâini de câte ori dorești.

Având o chiuvetă în dormitor, se poate crea și un loc de îngrijire a pielii sau de machiaj, să îți poți aplica măști de față fără a fi nevoie să mergi la baie. Evident, există și dezavantaje ale acestui trend, mai exact partea de instalații sanitare la care trebuie să te gândești dacă vrei să încorporezi un lavoar în dormitor.