Chinul prin care trece Ilinca Vandici în fiecare noapte. Și-a spus durerea la TV

Chinul prin care trece Ilinca Vandici în fiecare noapte. Și-a spus durerea la TV
Prin ce calvar trece Ilinca Vandici în fiecare noapte. Nu mulți ar rezista

Ilinca Vandici trece prin clipe extrem de grele! Vedeta nu a mai putut să sufere în tăcere și le-a dezvăluit tuturor prin ce chin trece, de fapt. Încă de când a devenit mămică pentru prima oară, aceasta are multe probleme.

Ilinca Vandici are probleme mari. Prin ce durere trece vedeta

Cunoscuta prezentatoare de la Kanal D se bucură de un băiețel, Zian, în vârstă de 4 ani. Chiar dacă aceasta este fericită pentru că fiul său îi înfrumusețează fiecare zi, nu totul a fost roz în viața vedetei. 

Din păcate, Ilinca Vandici a avut multe probleme cu micuțul ei în primii 3 ani. Se pare că micuțul ei plângea în fiecare noapte, chiar dacă prezentatoarea de la Kanal D făcea orice pentru a se liniști.

Din cauza problemei respective, aceasta a intrat în depresie pentru că se simțea neputincioasă.

“Zian are 4 ani, e băiat mare. Este un copil superb, are o personalitate puternică. Cel mai greu lucru au fost nopţile nedormite, a fost ceva… Până la 3 ani se trezea mereu noaptea. Ah, şi plânsul!

Le făceam pe toate şi totuşi nu înceta să plângă. Mă simţeam neputincioasă, atunci am intrat în depresie. Asta pentru că sunt obişnuită să pot orice şi uite că aici nu a mai fost aşa.”, a zis Ilinca Vandici la Teo Show.

Ce face Ilinca Vandici în fiecare noapte. Nu mulți ar suporta

Încă de când a fost nevoită să își liniștească băiețelul noapte de noapte, Ilinca Vandici nu se mai poate odihni așa cum trebuie. Ținând cont că vedeta se trezește de la orice zgomot și nu poate să doarmă bine, ea a apelat la câteva trucuri de urgență.

Ilinca Vandici doarme, în fiecare noapte, cu dopuri în urechi, ochelari de noapte și o pernă pe cap pentru a se asigura că se odihnește bine și nu mai are probleme. Nu mulți ar rezista să facă acest lucru, dar ea este nevoită.

De asemenea, vedeta a explicat la Theo Show că nu se gândește să devină mămică pentru a doua oară. Aceasta a trecut printr-un chin greu de descris, mai ales pentru că s-a luptat cu depresia postnatală, așa că nici gând de o altă sarcină.

„Eu acum dorm cu dopuri în urechi, o pernă pe cap şi ochelari de noapte. Sunt camuflată pentru că aud orice zgomot de când îl am pe Zian. Dacă m-ar vedea cineva… Nu mă gândesc la un al doilea copil, nu!”, a mai spus prezentatoarea de televiziune pentru Teo Trandafir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI