Cheloo, apariție șoc la o cunoscută emisiune TV. Juratul iUmor, aproape de a fi luat la bătaie

Cheloo a participat la Chefi la Cuțite

Cheloo a surprins pe toată lumea la ultima apariție televizată. Juratul de la iUmor a participat la emisiunea Chefi la Cuțite și a gătit un preparat care i-a scos din minți pe Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Cheloo a vurt să se răzbune pe chef Florin, care a participat la iUmor cu un roast care nu i-a picat bine artistului.

Cheloo a participat la Chefi la Cuțite

Membrul trupei Paraziții s-a gândit să le facă o surpriză juraților de la Chefi la Cuțite și a mers să le gătească ceva în stilul propriu, supărat pe chef Florin Dumitrescu, cel care a participat la iUmor și i-a luat la roast pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Artistul s-a gândit cum poate să se răzbune, așa că a pregătit un roast culinar interzis minorilor.

Cheloo a gătit orez cu morcovi și ridichi. Un preparat simplu, pentru care nu a făcut prea mare efort și pentru care nu a pus suflet. Dar nu ingredientele i-au șocat pe cei trei jurați, ci modul în care acestea au fost așezate în farfurie. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au rămas cu gura căscată în momentul în care au văzut ce au primit în farfurii.

Neștiind cine le-a gătit preparatul, cei trei chefi au fost hotărâți să îl ia pe sus pe concurentul din spatele ușilor, dar s-au liniștit când au văzut că este vorba despre Cheloo.

„Apariţia mea este un răspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu! A venit, și-a bătut joc de noi… M-am gândit să îi fac un roast culinar. O rețetă pe care el nu este capabil să o facă”, și-a explicat Cheloo alegerea, nemulțumit fiind de faptul că jurații nici măcar nu i-au gustat preparatul.

„Nici n-ați gustat! E lipsă de respect!. Stați liniștiți, mă spăl pe mâini săptămânal”, a spus Cheloo, spre amuzamentul juraților de la Chefi la Cuțite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI