Mesajul lui Cheloo, înainte de noul sezon iUmor. Reacția Deliei este savuroasă

Mesajul lui Cheloo, înainte de noul sezon iUmor. Reacția Deliei este savuroasă
Mesajul lui Cheloo, înainte de noul sezon iUmor

Așteptarea a luat sfârșit! Un nou sezon iUmor începe vineri, 13 septembrie, la Antena 1. Cine ne poate garanta asta mai bine decât Cheloo? Ai mai jos mesajul artistului și reacția Deliei, care este savuroasă.

Mesajul lui Cheloo, înainte de noul sezon iUmor

Un nou sezon de comedie începe vineri, 13 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo revin în postura de jurați ai show-ului care a ajuns la sezonul cu numărul șapte. Șerban Copoț și Dan Badea rămân și ei asistenți în cadrul emisiunii. Fanii sunt în delir, toți așteaptă surprize, magicieni, ”nebuni” de peste hotare ajunși pe scena iUmor, dar și replici de neuitat din partea juraților.

Mesajul lui Cheloo, înainte de noul sezon iUmor. Reacția Deliei este savuroasă
Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, juriul iUmor, sezonul 7

De asemenea, reprezentanții Antena 1 au asigurat și de această dată concurenți spumoși, distracție și voie bună, venite nu numai din partea candidaților la premiul cel mare, ci și din partea lui Cheloo, o flacără care aprinde replici în jur. Asigurări cum că la această oră platoul este măturat pentru a-și primi concurenții am primit și din partea Deliei.

Reacția Deliei este savuroasă

Prin intermediul rețelelor sociale, artista și-a invitat admiratorii din spațiul virtual să urmărească noul sezon al emisiunii. Cântăreața apare într-o înregistrare video alături de Cheloo, ea țopăind de fericire în jurul său, strigând în gura mare că de pe 13 septembrie începe nebunia, iar el pragmatic ca întotdeauna, doar transmițând startul show-ului.

În josul filmulețului, fanii le transmit că numai pentru ei doi dau pe Antena 1 vinerea și că așteaptă cu nerăbdare să vadă ce oameni mai pășesc și în acest an pe scena comediei.

 

View this post on Instagram

 

@iumor.romania ?

A post shared by Delia (@delia) on

”Abbbbia aștept/ OMG, 2 days left!!/ Nimeni: nimic. Cheloo: pe noi nu ne interesează. Nimeni: nimic. Delia: HEEEI!/ Pentru voi doi urmăresc când pot această emisiune….doar pentru voi!/ Suuuuper! Abia aștept!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI