Dezvăluiri din culisele emisiunii iUmor de la Antena 1! Cum se înțeleg Delia, Cheloo și Bendeac în spatele camerelor de filmat

Dezvăluiri din culisele emisiunii iUmor de la Antena 1! Cum se înțeleg Delia, Cheloo și Bendeac în spatele camerelor de filmat
Cum se înțeleg Delia, Cheloo și Bendeac pe platourile de filmare iUmor

Cei trei jurați iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, se pregătesc să revină, pe 13 septembrie, în atenția telespectatorilor cu un nou sezon al emisiunii de la Antena 1. Aceștia au ajuns la sezonul cu numărul 7, iar în toată această perioadă timpul petrecut împreună și-a lăsat amprenta asupra lor. Dezvăluiri neașteptate din culisele show-ului au ieșit la iveală!

Care este adevărata relație dintre Delia, Mihai Bendeac și Cheloo

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, adică cei trei jurați ai emisiunii iUmor de la Antena 1, au ajuns la sezonul 7 al show-ului, care va debuta vineri – 13 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Au petrecut vreme lungă împreună și ca în orice echipă există tot felul de momente, bune, mai puțin plăcute.

Delia a tras concluziile și știe ce s-a schimbat încă de la primul sezon de filmări până acum. Jurații au trecut în fiecare sezon prin diferite stări şi emoții, iar artista vorbește deschis despre relația dintre ea, Mihai Bendeac și Cheloo pe platourile de filmare.

Delia, mărturisiri despre relația cu Cheloo și Bendeac. Ce spune ea despre jurații iUmor
Delia, mărturisiri despre relația cu Cheloo și Bendeac

“Mihai Bendeac și Cheloo sunt foarte cuminți, drăgălași”, spune cântăreața.

Delia și Mihai Bendeac au colaborat, cu ani în urmă, la melodia Doi în unu. Acum, sunt colegi la iUmor
Delia și Mihai Bendeac au colaborat, cu ani în urmă, la melodia Doi în unu

Ce surprize aduce sezonul 7 iUmor

Lucrurile s-au schimbat de-a lungul timpului între jurații iUmor, aspect recunoscut chiar de către Delia.

„Față de primul sezon de iUmor pentru care am filmat împreună cred că acum sunt mai puține certuri între noi, cred că ne-am maturizat într-un final cu toții în sezonul şapte”, a declarat Delia, jurata iUmor.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care se va lansa vineri, 13 septembrie, de 20:00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!