Chef Cătălin Scărlătescu, despre relația specială pe care o are cu noua iubită. Ce a dezvăluit bucătarul

Chef Cătălin Scărlătescu, despre relația specială pe care o are cu noua iubită. Ce a dezvăluit bucătarul
Ce spune Cătălin Scărlătescu despre relația din prezent?

Chef Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația pe care o are cu Doina Teodoru. Celebrul jurat de la ‘Chefi la cuțite’ a dat cărțile pe față și și-a asumat povestea pe care o trăiește acum. Ce a spus vedeta despre detaliile aflate deja de toți fanii săi?

Cătălin Scărlătescu dă cărțile pe față: ce spune bucătarul despre relația cu Doina Teodoru?

Nu mai este un secret faptul că celebrul jurat de la ‘Chefi la cuțite’ trăiește fiorii dragostei. De asceastă dată, fanii bucătarului știu și câteva amănunte despre amoreza sa. Vedeta a mărturisit în repetate rânduri faptul că mereu a iubit și că nu adoră să fie singur, astfel că nu a dus lipsă de companie, deși nimeni nu a știut vreo prezență feminină din viața sa.

Iată că acum lucrurile s-au schimbat semnificativ, iar ce a început cu un simplu detaliu într-o poză din aeroport s-a transformat într-o declarație asumată despre statusul amoros.

Cătălin Scărlătescu a vorbit pentru prima oară despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de una din câștigătoarele emisiunii ‘iUmor’. Cei doi parteneri chiar au decis să plece departe de meleaguri pentru a se bucura de puțin timp unul în preajma celuilalt și pentru a se conecta mai bine.

Nici acest amănunt nu a fost ascuns de vreunul din ei pentru că internauții i-au regăsit în pozele de pe instagram în aceleași locații. Fără să ezite, dar rămânând totuși discret, celebrul chef de la Antena 1 și-a asumat relația cu celebra actriță.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru cancan.ro. 

Detalii despre partenera vedetei

Doina Teodoru are 32 de ani și este din Galați. Tânăra s-a remarcat în cadrul emisiunii ‘iUmor’ pe care a și câștigat-o. Sucesul său a urcat și mai sus după ce Mihai Bendeac a cooptat-o pentru serialul ‘Băieți de Oraș’ unde a interpretat o moldoveancă de peste Prut.

Aceasta este și ea o prezență discretă, deși este de ani buni o persoană publică și este urmărită în detaliu de mulți români care au îndrăgit-o de la prima apariție. Fanii juratului de la ‘Chefi la cuțite’ sunt extrem de fericiți de faptul că în sfârșit îl văd pe acesta alături de o prezență feminină cunoscută și lor.

Se pare că anul îl prinde foarte bine pe bucătar pentru că pare mai îndrăgostit decât a fost vreodată. Cei care îl urmăresc așteaptă cu nerăbdare să îl vadă chiar și în fața altarului.