Cum arată noua iubită a lui Cătălin Scărlătescu. Au fost deja în vacanță!

Cum arată noua iubită a lui Cătălin Scărlătescu. Au fost deja în vacanță!
Cum arata noua iubita a lui Catalin Scarlatescu

Chef Cătălin Scărlătescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România, iar caracterul său jovial, simțul dezvoltat al umorului și talentul la gătit l-au transformat, rapid, în una dintre vedetele favorite ale românilor. Juratul de la Chefi la Cuțite se iubește cu o celebră actriță din România. Despre cine este vorba. Cei doi au fost, de curând, într-o vacanță în Grecia.

Actrița din România care se iubește cu chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu iubește și este iubit la rândul său de către frumoasa actriță Doina Teodoru. Acum câteva zile, cele două vedete au fost surprinse sărutându-se într-un local din Capitală, semn că au decis să nu-și ascundă relația de ochii lumii.

Deși faimosul jurat de la Chefi la Cuțite a fost mereu discret în ceea ce privește viața lui sentimentală, se pare că soarele a răsărit pe strada lui, iar povestea de dragoste dintre Cătălin Scărlătescu și câștigătoarea sezonului 3 iUmor este extrem de serioasă.

Mai mult de atât, sora celebrului bucătar este de părere că vedeta de la Antena 1 ar putea ajunge la altar de brațul actriței din Băieți de Oraș. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu ar fi împreună de 4 luni, iar în prezent sunt plecați într-o vacanță exotică în Thailanda.

Între cei doi amorezi sunt 18 ani diferență

Cătălin Scărlătescu și-a asumat relația cu frumoasa actriță, deși nu vorbește foarte mult despre acest subiect, preferând să nu-și expună iubita.

„Sunt un om normal. Mă țin și eu cu fetele de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă, am și eu iubită, că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă. Nu e de foarte mult timp, hai să nu intrăm în cifre.

La relații nu am fost bun niciodată, când văd ceva care nu este în regulă, am dispărut. Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat, nu îmi place să îmi duc viața privată și personală la televizor.”, a declarat chef Cătălin Scărlătescu, potrivit celor de la DC News.

Doina Teodoru are 31 de ani, este una dintre cele mai talentate actrițe ale noii generații și a devenit cunoscută publicului din România după ce a participat și câștigat al treilea sezon iUmor de la Antena 1.

A jucat în serialul Băieți de oraș de la același post TV. Între ea și iubitul ei Cătălin Scărlătescu există o diferență de vârstă de 18 ani, deși acest lucru este neimportant, atunci când este vorba despre iubire adevărată.