13 oct. 2022 | 21:55

CFR Cluj – Slavia Praga 2-0, FOTO & VIDEO. Dan Petrescu, o nouă victorie senzațională. Campioana României a câștigat 500.000 de euro și este pe locul doi în grupă

News
CFR Cluj - Slavia Praga 2-0, FOTO & VIDEO. Dan Petrescu, o nouă victorie senzațională. Campioana României a câștigat 500.000 de euro și este pe locul doi în grupă
CFR Cluj înfruntă Slavia Praga în grupele Europa Conference League. Dan Petrescu nu știe dacă îl poate folosi pe Ciprian Deac

După ce a câștigat cu 1-0 meciul tur, CFR Cluj a început cu teamă duelul de pe teren propriu cu Slavia Praga, din Europa Conference League. Oaspeții au avut două ocazii foarte bune, dar trupa lui Dan Petrescu a ieșit din chingi și a început să muște. Yuri a fost cel care a lansat primul avertisment, după ce a trimis mingea în bară.

După doar un minut, Olayinka l-a faultat în careu pe Muhar și arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri. Ciprian Deac a transformat elegant și a deschis scorul. Veteranul campioanei României a fost schimbat la pauză, semn că accidentarea de la meciul cu UTA și-a spus cuvântul.

Pe final de meci, CFR Cluj a mai dat o lovitură. Brazilianul Matias Yuri a marcat spectaculos, după o centrare excelentă semnată de Roger. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 2-0, iar clubul a mai câștigat 500.000 de euro în urma acestui succes european.

CFR este pe locul doi în grupa din Conference League, după etapa a patra. Sivasspor a învins-o pe Ballkani cu 2-1.

CFR Cluj – Slavia Praga 2-0 (Deac 11 pen., Yuri 84)

MIN 90+3 Final de meci.

MIN 89. Au intrat Hoban și Petrila, au ieșit Roger și Boateng.

MIN 86. GOOOOOL CFR Cluj!!!! Roger execută frumos o lovitură de colț și brazilianul Matias Yuri apare senzațional în careu și trimite mingea în plasă cu capul.

MIN 83. Cvek primește cartoanșul galben.

MIN 78. Malele a intrat pe teren în locul lui Yeboah

MIN 73. Yeboah primește cartonașul galben și nu va juca în meciul următor.

MIN 65. Fundașul Braun a intrat în locul lui Janga.

MIN 59. Ocazie importantă pentru Slavia Praga. Manea este depășit, mingea ajunge în careu, iar Roger respinge din careu și își salvează formația dintr-un moment delicat.

MIN 57. Boateng încearcă o execuție spectaculoasă din interiorul careului, din foarfecă, dar mingea trece pe lângă poartă

MIN 46. A început repriza a doua. Ciprian Deac nu mai poate să joace și a fost înlocuit. Cvek a intrat în locul jucătorului care a deschis scorul.

MIN 45+15. Final de repriză. Echipa lui Dan Petrescu are avantaj la pauză.

MIN 45+7. Scuffet prinde o nouă zi de excepție în fața Slaviei. Portarul „feroviarilor” respinge șutul lui Christ Tiehi din interiorul careului și menține intactă poarta echipei lui Dan Petrescu.

MIN 45+3. Mare ocazie ratată de formația cehă. Camora și Cristi Manea îl lasă singur pe David Jurasek, dar acesta ratează incredibil, din doar câțiva metri.

MIN 41. Partida s-a reluat. Sport.ro anunță că suporterul căruia i s-a făcut rău a fost transportat la spital. Jurnaliștii spun că omul era conștient când a fost urcat în ambulanță.

MIN 26. Meciul este întrerupt. Unui suporter i s-a făcut rău în tribună, iar echipe medicală s-a dus să-i ofere ajutor. Ambulanța a intrat pe teren. Sursa foto: Ziua de Cluj.

Sursă foto: Ziua de Cluj

MIN 22. Scuffet a reușit o nouă intervenție foarte bună, după șutul din unghi semnat de Jurasek.

MIN 15. Asalt la poarta lui CFR Cluj. Olaynka șutează puternic, dar balonul a fost respins de Yuri.

MIN 13. Boateng atacă tare și primește cartonașul galben.

MIN 11. GOOOOOL CFR CLuj. Ciprian Deac execută frumos lovitura de la 11 metri, cu piciorul stâng, și a decshis scorul. Echipa lui Dan Petrescu este noul lider al grupei. Ciprian Deac a fost incert înaintea partidei, după ce a fost lovit dur la confruntarea cu UTA.

MIN 9. Muhar este faultat în careu de Olayinka și arbitrul acordă lovitură de la 11 metri. Cartonaș galben pentru atacantul formației din Cehia.

MIN 8. Ocazie mare pentru CFR Cluj, Yuri trimite frumos cu capul și mingea lovește bara.

MIN 6. Slavia se menține în ofensivă și mingea ajunge ușor în careul lui CFR Cluj.

MIN 1. A început partida de la Cluj. Oaspeții au început în forță și Sor a trimis primul șut pe poartă, dar Scuffet a fost atent și a reținut.Portarul campioanei României a făcut un meci foarte bun în duelul din tur.

CFR Cluj – Slavia Praga, Echipele de start. Ciprian Deac este titular deși a fost accidentat serios acum trei zile în duelul cu UTA

CFR CLUJ: Scuffet – Manea, Yuri, Kolinger, Camora – Deac, Boateng, Muhar, Roger – Yeboah, Janga
REZERVE: Gal, Bălgrădean – Brucic, Burcă, Billong, Malele, Petrila, Hoban, Bordeianu, Cvek, Braun, Buș
ANTRENOR: Dan Petrescu

SLAVIA: Kolar – Dorley, Kacharaba, Ousou, Jurasek – Traore, Tiehi – Sor, Usor, Olayinka – Tecl
REZERVE: Dvorak, Sirotnik – Masopust, Ewerton, Lingr, Jurasek, Kricfalusi, Pudil, Konecny
ANTRENOR: Jindřich Trpišovský

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Luis Godinho (Portugalia)

CFR Cluj și Slavia Praga se vor afla din nou față în față după ce săptămâna trecută, în Cehia, în grupele Europa Conference League, formația din România a câștigat surprinzător cu 1-0. Grupa are o situație stranie. Echipa lui Dan Petrescu este ultima în clasament, dar toate cele patru echipe sunt la egalitate de puncte.

„Important este ca, indiferent dacă vom lua gol, să câștigăm. Pentru mine contează să câștig, nu să nu iau gol, așa cum se vorbește. Probleme de lot la Slavia? Cehii au un lot atât de bun încât cred că vor ajunge foarte departe în această competiție.

Anul trecut, au ajuns până în sferturi, eu îi văd acum în finală! Iar antrenorul lor a adunat cinci ani la echipa, asta înseamnă unitate și-i cunoaște foarte bine. Ar fi ceva fantastic să mai bifăm încă o victorie!”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj – Slavia Praga, echipe probabile

Clujenii au jucat între cele două confruntări cu Slavia Praga un duel cu UTA, terminat la egalitate 1-1. Ciprian Deac a ieșit accidentat și are glezna umflată. Prezența lui la meciul din această seară nu este sigură.

„Vom vedea dacă rezistă. El vrea să se antreneze, să joace, nu l-am văzut niciodată să zică: «Nu pot!. Dacă va fi bine, va juca”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Nu este singura problemă pentru Dan Petrescu. Andrei Burcă și Mihai Bordeianu nu s-au antrenat normal.

„S-ar putea să fie în lot, nu neapărat titulari”, a punctat antrenorul.

CFR Cluj – Slavia Praga, echipe probabile

CFR CLUJ: 1. Scuffet – 4. Cr. Manea, 33. Kolinger, 44. Yuri, 45. Camora – 28. Hoban, 21. Boateng, 40. Cvek – 15. Yeboah, 9. Malele, 11. Petrila
REZERVE: 34. Bălgrădean, 2. Brucici, 6. Billong, 8. Roger, 20. Mistrati, 32. Janga, 47. Braun, 73. Muhar, 99. Sg. Buș
ABSENȚI: Debeljuh, A. Burcă (accidentați), Bordeianu, C. Deac (incerți)
ANTRENOR: Dan Petrescu

SLAVIA: 28. Mandous – 21. Doudera, 4. Ousou, 30. Kașaraba, 33. Jurasek – 5. Tlehi, 17. Provod – 8. Masopust, 32. Lingr, 16. Usor – 9. Olayinka
REZERVE: 1. Kolář, 34. Sirotník, 11. Tecl, 12. Santos, 19. Dorley, 22. Ewerton, 27. I. Traoré, 41. Kričfaluši, 44. Biegon, 49. Kopáček, 53. Beran
ABSENT: Schranz (accidentat)
ANTRENOR: Jindřich Trpišovský

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Arbitru: Luis Godinho (Portugalia)

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj – Slavia Praga

Meciul CFR Cluj – Slavia Praga începe la ora 19.45 și va fi transmis în direct de postul tv PRO Arena. Duelul va putea fi urmărit și pe site-ul www.playtech.ro. De la 0ra 22.00, postul PRO TV va transmite confruntarea FCSB – Silkeborg.

Digisport.ro
Federația de Fotbal din Spania, prima reacție după scandalul de la meciul cu România U19! Acuzații grave
Stirile PROTV
Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
Imagini RARE cu soția lui Marcel Ciolacu!!! Roxana și soțul său sunt împreună de aproape 30 de ani
EVZ.ro
Trei noi filme de groază de vizionat luna aceasta, acum când numărătoare inversă pentru Halloween a început
Spynews.ro
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
PRO TV
”Ferească Sfântul!” Reacția celor trei chefi după ce au gustat preparatele sud-americane. Cine sunt concurenții care părăsesc definitiv competiția. Eliminare-surpriză la Masterchef!
Adevarul
Prețul apartamentelor va scădea cu până la 50%. Previziunea unui economist care explică cum au găsit băncile „oul de aur”
BZI.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Viva.ro
Wow! Cum arată Elena Gheorghe nemachiată și fără filtre de înfrumusețare: „Să nu ziceți că mă arăt doar când sunt frumos aranjată”
Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Fostă vedetă PRO TV, condamnată. Cât va sta după gratii
EVZ.ro
Alertă medicală în România! Virusul care poate să te ucidă în 48 de ore a ajuns în spitale. A fost confirmat primul caz
Spynews
Putin porneşte Al Treilea Război Mondial. Germania: Un adevărat uragan de la est spre vest
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro