Dan Petrescu a dat liber la o petrecere „a la Cluj”, după victoria senzațională de la Praga. „Băieții au voie să bea o bere, eu beau ceai”

Dan Petrescu a dat liber la o petrecere „a la Cluj”, după victoria senzațională de la Praga. „Băieții au voie să bea o bere, eu beau ceai”

Dan Petrescu este în sfârșit mulțumit! CFR Cluj s-a impus cu 1-0 pe terenul celei mai bune echipe din grupă, iar după trei runde s-a ajuns la o situație inedită: toate cele patru formații sunt la egalitate de puncte. Antrenorul ardelenilor a fost zâmbitor la interviurile de la finalul partidei și și-a anunțat băieții că au voie să bea o bere.

Dan Petrescu și petrecerile „a la Cluj”

Dan Petrescu a fost, ca de obicei, foarte precaut înaintea partidei Slavia Praga – CFR Cluj. A spus că jucătorii săi vor avea un adversar tare și că este nevoie de un portar în zi mare ca să nu piardă în Cehia. De data această a avut dreptate. Portarul Schuffet a făcut un meci foarte bun, dar echipa lui a avut și noroc pentru că fotbaliștii formației gazdă au lovit de două ori bara și au mai avut și alte ocazii.

Dan Petrescu a zâmbit la interviurile de la finalul partidei. A anunțat că este indulgent și că jucătorii au voie să petreacă. Dar nu foarte mult! CFR Cluj s-a impus cu 1-0 după golul înscris de Janga Rangelo, un atacant care joacă în naționala din Curacao.

„Au voie să bea o bere (n.r. băieții). Eu nu beau bere, o să beau ceai. Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu știu cum puteai să câștigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic. Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar știți și voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare”, a declarat antrenorul campioanei României.

Dan Petrescu: „Slavia Praga este favorita grupei”

Succesul obținut de CFR Cluj la Praga și de Balkanni în Turcia a complicat situația în grupă. Toate cele patru echipe au patru puncte, iar ardelenii sunt în continuare pe ultimul loc.

„În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona. Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm și noi în calcule pentru calificare.

Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc.

După meciul cu Ballkani când am zis că rezultatul e bun, foarte multă lume a fost supărată, și pe la club și prin ziare. Fotbalul din Kosovo, din păcate pentru noi, a luat-o în fața României. Asta e realitatea. S-au dus să dea 4 goluri în deplasare la Siva, e o victorie fantastică pentru ei. Va pune probleme tuturor echipelor”, a mai spus Dan Petrescu.

În meciul următor din grupele Europa Conference League, CFR Cluj înfruntă Slavia Praga pe teren propriu.