15 oct. 2024 | 13:26

Celebrul restaurant unde poți mânca gratuit, o dată pe zi. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de acest serviciu

Diverse
Celebrul restaurant unde poți mânca gratuit, o dată pe zi. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de acest serviciu
„Sunt clienți care se întorc în fiecare zi și laudă mâncarea”

Când vine vorba de mersul la restaurant, mai ales în aceste zile, când totul este extrem de scump, a devenit o raritate pe care puțini și-o mai permit. Dar, un antreprenor a decis să-și onoreze clienții, mai ales cei fideli, printr-un anume gest. Astfel că, vorbim astăzi despre celebrul restaurant unde poți mânca gratuit, o dată pe zi, iar antreprenorul explică ce trebuie să faci ca să beneficiezi de acest serviciu.

Explozia prețurilor face din restaurante o raritate

Din păcate, ca urmare a exploziei prețurilor, din ce în ce mai mulți români, chiar și cei cu dare de mână, să-și rărească ieșirile în oraș, și mai ales să mănânce în restaurante.

Celebrul restaurant unde poți mânca gratuit, o dată pe zi. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de acest serviciu

Odată cu creșterea prețurilor la mai toate serviciile, cei din HoReca, vădit sub presiune, au decis să-și reorienteze ofertele și, în aceeași măsură, să-și modifice prețurile din meniuri.

Situația nu este valabilă doar pe plaiuri mioritice, ci și în alte state europene, precum Marea Britanie, Germania, etc. Ca urmare a acestui fapt, multe din aceste afaceri fie rezistă cu greu, fie unele dintre ele și-au pus lacătele pe ușă, intrând în faliment.

Ca exemplu, dacă ne referim la România, putem vorbi despre un celebru restaurant din București, celebrul „La Mama-Ateneu”, care recent și-a închis porțile, ca urmare a imposibilității de a mai susține localul.

O situație similară regăsim, spre exemplu, în Berlin, unde un mare restaurant și-a închis porțile, sau în Spania, la Majorca, unde era anunțată închiderea neașteptată a două dintre restaurantele lui Dylan McGrath, Brasserie Sixty6 și Rustic Stone.

Care este celebrul restaurant unde poți mânca gratuit, o dată pe zi

Cu toate aceste crize, și diminuarea numărului de clienți, anumite localuri au decis să apeleze la mici trucuri de marketing, majoritatea pentru a-i atrage și pentru a-i fideliza.

Celebrul restaurant unde poți mânca gratuit, o dată pe zi. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de acest serviciu

Așa se face că există la acest moment un restaurant în Marea Britanie, deținut de un român stabilit acolo, care a decis să le acorde clienților săi, cel puțin o masă gratuită, tocmai în ideea de a-i apropia și mai mult.

Este vorba de românul Sebastian Coman, care deține o afacere în Manchester, de tipul Chips&Go, și care a găsit o soluție pentru a-și fideliza clientela. Conform publicației The Mirror, Sebastian Coman, proprietarul restaurantului, a promis să le ofere clienților o masă gratuită în fiecare zi, cu condiția să își facă un tatuaj cu logo-ul magazinului.

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de acest serviciu

În interviul acordat publicației amintite, românul spune că, inițial, oferta a început ca o glumă „pentru a vedea cât de departe ar merge oamenii pentru niște mâncare gratuită”, dar două persoane au mers deja și ș-au făcut câte un tatuaj, astfel că au primit ulterior o masă gratuită.

„Am clienți care se întorc în fiecare zi și laudă mâncarea, ceea ce mă face să fiu într-o dispoziție bună.

Mi-am spus că dacă oamenilor le place atât de mult, atunci să vedem cât de departe vor merge oamenii și de aici a apărut ideea tatuajului.

Mulți oameni glumeau pe tema asta, dar apoi am început să primesc mesaje despre ce dimensiune să îmi fac tatuajul și unde să îl fac”.

Proprietarul afacerii a precizat că nu există restricții cu privire la dimensiunea și locul tatuajului, atâta timp cât și-l vor face, vor avea întotdeauna dreptul la o masă zilnică gratuită. Poate fi orice fel de mâncare din meniu și chiar dacă ar crește prețurile la mâncare, fanii fideli nu vor fi afectați.

Digisport.ro
După 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele", au bătut palma pentru "împăcarea anului". "Asta i-am zis!"
Stirile PROTV
Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
Imagini RARE cu soția lui Marcel Ciolacu!!! Roxana și soțul său sunt împreună de aproape 30 de ani
EVZ.ro
Din ce trăiește familia Sterp. Becali nu visează la așa prețuri
Spynews.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
PRO TV
”Ferească Sfântul!” Reacția celor trei chefi după ce au gustat preparatele sud-americane. Cine sunt concurenții care părăsesc definitiv competiția. Eliminare-surpriză la Masterchef!
Adevarul
Culisele clipului realizat de Mr Beast, cel mai cunoscut YouTuber din lume, la Salina Turda. De ce nu a spus unde este și cât l-a costat chiria spațiului
BZI.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Viva.ro
Wow! Cum arată Elena Gheorghe nemachiată și fără filtre de înfrumusețare: „Să nu ziceți că mă arăt doar când sunt frumos aranjată”
Parteneri
De ce sunt evreii atât de bogați și inteligenți. Gestul pe care-l fac femeile din Israel în timpul sarcinii
Redactia.ro
Trucul matematic prin care poți afla vârsta unei persoane. Trebuie doar să știi ultima cifră a numărului de telefon
Click.ro
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Cine este soția rusoaică a lui Romeo Dunca și cum o ține lângă el. Șeful CJ Caraș de la DNA în brațele Valentynei
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Lege de la Comisia Europeană. România e obligată. Se aplică în 27 de state membre
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro