Cele mai spectaculoase momente de la Românii au Talent, sezonul 10. Cine va câștiga premiul de originalitate

Românii au Talent, sezonul 10. Cine va pleca acasă cu premiul de originalitate?

Fanii show-ului Românii au Talent se bucură acum de cele mai frumoase momente care au fost sezonul acesta. Cine va primi premiul de originalitate în sezonul cu numărul 10? Iată cine a surprins cel mai tare!

Românii au Talent, sezonul 10: Cine va câștiga premiul de originalitate?

Dat fiind faptul că trecem încă prin criza sanitară din cauza pandemiei cu coronavirus, majoritatea proiectelor de televiziune au fost amânate. Din fericire, fanii emisiunii Românii au Talent au continuat să se bucure de cele mai frumoase momente care s-au desfășurat pe scena show-ului. În ediția din seara aceasta, toți românii sunt invitați să-și voteze preferatul. Cel care va fi plăcut de public, va pleca acasă cu premiul pentru originalitate în valoare de 10.000 de euro.

La cine va merge premiul de originalitate de la Românii au Talent, sezonul 10?
La cine va merge premiul de originalitate de la Românii au Talent, sezonul 10?

Iată cele mai spectaculoase momente!

Primul concurent pe care l-au revăzut românii a fost micuțul de doar 4 ani din Republica Moldova care a recitat poezii cum nimeni nu ar face-o.
Trupa Tumar este al doilea număr care a intrat la votul publicului și care are șanse mari de câștig, au susținut unii internauți.
Valentin Alexiu surprinde cu emoția sa care a trecut dincolo de ecrane. Felul în care l-a interpretat pe Freddie Mercury îl pune deoparte în sufletul unora.
Silviu i-a uimit pe jurați cu numărul său. A reușit să-i aducă pe scenă pe Smiley și Bartoș și s-a folosit de experiența lor pentru a crea ceva spectaculos.
Bianca Maria visează să se facă prezentatoare de televiziune, dar prima apariție pe sticlă a avut-o la Românii au Talent cu un număr de dans și acrobație.
Patrizia Ratto a adus energia pozitivă și cheful de dans juraților și celor din sală. El, un pian și mișcările de dans potrivite îl duc aprope de premiul de orginalitate.
Cornel a fost abandonat la spital de părinții săi pentru că s-a născut fără mâini și cu probleme grave la piciorul drept. Din fericire, băiatul a fost adoptat de un cuplu di Marea Britanie, iar acum reușește să ducă o viață normală.
Ksenya a fost o apariție aparte la Românii au Talent. Desenul ei în nisip pe ritmul piesei „Lume, lume, soro lume” a Mariei Tănase a făcut pielea de găină tuturor.
Oleksandr a bătut drum lung până în România, dar nu a venit singur. El și o vioară au umplut perfect scena show-ului preferat al românilor.
Bogdan și Andrei au venit tocmai din Ucraina să le arate românilor un număr spectaculos de acrobație.
Anamaria este instructoare de dans la bară și a venit să taie din rădăcină preconcepțiile și să arate oamenilor ce înseamnă, de fapt, acest sport.
Roman Crichelli a venit alături de fiul său din Israel pentru a surprinde cu un număr impecabil de contorsionism combinat cu câteva poziții de Yoga.
Poezie. Laura Muruzuc a oprit timpul în loc și a armonizat emoțiile tuturor care a cîlcat vreodată pe scena de la Românii au Talent. Tânăra are șanse mari să câștige aprecierea oamenilor prin votul lor.
George a șocat cu o mobilitate și flexibilitate surprinzătoare. Tânărul a făcut un adevărat show pe piesa Iguana cântată de Inna.
Simion Ștefan e mentalist, iar cu doar un pachet de cărți de joc și câteva obiecte din recuzita sa a dat o lecție prețioasă tuturor.
Nat și Jo au venit cu un număr la înălțime, un număr extrem de periculos. Pasiunea pentru actrobația și circ i-au adus împreună încă din urmă cu 11 ani, iar de atunci trăiesc momente palpitante zi de zi.
Ștefan Nistor i-a amuzat teribil pe jurați. Bărbatul a disecat fiecare piesă din repertoriul lui Smiley și nu numai.
Mauricio Cugat i-a dus pe cei prezenți într-o altă lume, într-o lume pe care el o visează cu ochii deschiși când de fiecare dată când își execută numărul – în aer, susținut de o frânghie doar de păr.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI