Mihai Petre, la un pas de accident. Ce a pățit juratul Românii au Talent. Totul a fost filmat

Mihai Petre, la un pas de accident. Ce a pățit juratul Românii au Talent. Totul a fost filmat

Astăzi este o zi importaantă. Juratul de la Românii au talent a făcut o schimbare de radicală, chiar înainte de decernarea premiului de Originalitate, al concursului de la Pro TV. Cu toate acestea, juratul de la Românii au Talent a fost la un pas de a fi victima unui accident.

Mihai Petre a fost la un pas de accident

Pandemia de coronavirus ne băgat în izolare mai bine de două luni, lăsându-ne și fără saloane de înfrumusețare, motiv pentru care Mihai Petre a avut nevoie de o tunsoare proaspătă. Astfel, celebrul dansator a făcut mai multe instastory-uri astăzi îm care le-a precizat fanilor că a venit ziua cea mare, în care se poate bucura de o tunsoare și de o schimbare de look. Însă la salonul de înfrumusețare, Mihai Petre a fost aproape de un accident.

Și-a tuns părul, dar era să rămână fără o ureche

Chiar dacă toată lumea s-a obișnuit ca Mihai Petre să aibă părul lung, de această dată, juratul de la Pro Tv a făcut o schimbare radicală de look. Chiar cu câteva ore înainte de decernarea Premiului de Originalitate de la Românii au Talent, Mihai Petre a ales să își tundă părul mai scurt și să își aranjeze altfel părul. Juratul a purtat mască pe durata executării tunsorii, iar hair-stylist-ul a fost la un pas să îi taie urechea. Astfel, mașina pe care o folosea pentru a-l tunde pe Mihai Petre a tăiat elasticul măștii de protecție, iar el, ușor speriat, a ales să facă haz de necaz.

„A venit și ziua asta, e o zi mare! E o zi mare, vă spun. Yeeeeey! Ne tundem. Ne tundem frumos, da? Fără urechi. Nu filăm urechile, suntem gata. Ce ai făcut? Bine că nu mi-ai tăiat urechea” a spus apoi Mihai Petre, cu zâmbetul pe buze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI