Cele mai bune filme cu Ștefan Bănică Jr. Top 15 de neratat

Cele mai bune filme cu Ștefan Bănică Jr. Top 15 de neratat
Top 15 cele mai bune filme în care a jucat Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică Junior s-a născut pe data de 18 octombrie 1967, la București. Este un artist complex și apreciat de la noi din țară, fiind: actor, compozitor, cântăreț, regizor, producător și moderator TV. Are peste 30 de ani de carieră și astăzi este ziua lui de naștere. Artistul împlinește 53 de ani. Iată care sunt cele mai bune filme cu Ștefan Bănică.

Cele mai bune filme cu Ștefan Bănică Jr. Top 15 de neratat

Ștefan Bănică Junior esteEste fiul celebrului actor Ștefan Bănică (senior) și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu. El reprezintă un adevărat brand în showbizul din România, având un public foarte variat, care cuprinde: copii, tineri, părinți și bunici.

A stabilit adevărate recorduri la noi în țară prin miile de concerte susținute de Crăciun la Sala Palatului, fiind o adevărată tradiție de peste 15 ani.

Ștefan Bănică Junior – albume și videoclipuri

Ștefan Bănică Junior a lansat 15 albume de autor. Acestea au fost vândute în peste 500.000 de exemplare. Albumele au fost premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

Palmaresul său impresionant mai poate fi completa cu:

 • zeci de videoclipuri muzicale
 • peste 30 de roluri în film și teatru
 • premii și distincții.

Cele mai bune 15 filme cu Ștefan Bănică Junior

Conform site-ului wikipedia.ro, Ștefan Bănică Junior a jucat în următoarele filme:
 1. Eroii nu au vârstă – este un serial TV, în regia lui M. Constantinescu, din anul 1984, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Guriță.
 2. Liceenii din anul 1986 – în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Mihai Marinescu.
 3. Extemporal la dirigenție, din anul 1988 – în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Mihai Marinescu.
 4. O călătorie de neuitat – este un serial TV, în regia lui  Geo Saizescu, din anul 1988 în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Ion.
 5. Liceenii Rock’n’Roll – în regia Nicolae Corjos, din anul 1991, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Mihai Marinescu.
Ștefan Bănică Junior în Liceenii.
Cele mai bune filme cu Ștefan Bănică Junior. Top 15.
 1. Templul tăcerii – în regia lui George Bușecan, din anul 1992, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Alec.
 2. Omul Negru – un film TV, muzical, produs și regizat de Oana Ionescu, pentru TVR1, din anul 1992, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolurile: Omul Negru, turistul.
 3. Cine l-a răpit pe Moș Crăciun? – un film TV de 50 minute, comedie, produs și regizat de Oana Ionescu, în anul 1992, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul de detectivul.
 4. Triunghiul morții –  în regia lui Sergiu Nicolaescu, din anul 1998, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui  Franz.
 5. Sexi harem Ada Kaleh –în regia lui Mircea Mureșan, din anul 1999, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Gicu.
 6. Proprietari de stele – în regia lui Savel Stiopu, din anul 1999, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Dan.
 7. Băieți buni – este un serial TV, din anul 2005, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Răzvan Dragomir – Ciupanezu’.
 8. Mașini (Cars) – în regia lui John Lasseter, din anul 2006, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Ramone – voce, versiunea în limba română.
 9. A Beautiful Life – în regia lui Alejandro Chomski, din anul 2007.
 10. Ho Ho Ho – în regia Jesús del Cerro, din anul 2009, în care Ștefan Bănică Junior a avut rolul lui Ion/Moș Crăciun.