Horoscop Urania 31 ianuarie-5 februarie. Probleme mari cu banii. Ce zodii o duc greu

Horoscop Urania 31 ianuarie-5 februarie. Probleme mari cu banii. Ce zodii o duc greu
Horoscop Urania 31 ianuarie-5 februarie. Probleme mari cu banii

Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2021. Planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului. Semnele care o vor duce prost în intervalul numit și zodia care va avea probleme cu banii.

Horoscop Urania 31 ianuarie – 5 februarie 2021

Horoscop Urania. Află de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot apărea și ce șanse ai să o duci bine din punct de vedere financiar, potrivit Libertatea.

Berbec

Venus îți va pune la îndemână ipostaze profitabile prin care vei putea primi un ajutor în activitatea ta din partea unui prieten sau un sprijin venit de la un grup de apropiați.

Taur

Te vei simți ca pe niște nisipuri mișcătoare pentru trei săptămâni de acum încolo. Deciziile îți dau mari bătăi de cap.

Gemeni

Între 1 februarie, după ora 13:26, și 3 februarie, după-amiaza, îți vei mobiliza resursele de imaginație, ceea ce te va împinge spre performanță.

Rac

Ai șansa de a câștiga o sumă de bani modestă, de a primi un obiect de valoare mică sau de a tempera reacțiile nepotrivite ale unor persoane care se opun acțiunilor tale într-o anume direcție.

Leu

Sunt prevăzute solicitări în vederea discutării unui proiect sau a unui contract. Nu sunt excluse deteriorări sau tulburări în relația matrimonială.

Fecioară

Între 30 ianuarie, după ora 10:03, și 1 februarie, la prânz, Luna va traversa zodia Fecioarei, ceea ce le va aduce nativilor răbdare, tactică și responsabilitate.

Balanță

Nativii zodiei vor începe să deschidă poarta disponibilității lor mentale și afective către nou și inedit. Învață că viața este și o aventură.

Scorpion

Sunt posibile neînțelegeri și furtuni relaționale între părinții nativului și ginerii sau nurorile acestora.

Săgetător

Noul aspect astral deschide drumul Săgetătorilor spre informații de excepție ori spre acele dialoguri prin intermediul cărora pot primi un avertisment în timp util.

Capricorn

Între 3 februarie, după ora 16:15, și 5 februarie, sunt posibile reacții lipsite de diplomație sau de solicitudine ale unor prieteni atunci când vor fi solicitați de un Capricorn aflat într-o situație delicată.

Vărsător

Nativii zodiei vor simți nevoia unei limpeziri și vor face efortul de a citi, de a se consulta cu specialiști sau prieteni pentru a vedea ce e de făcut, dar mai ales care este adevărul. Efort de cunoaștere și maturizare în cazul celor tineri.

Pești

Nativii zodiei vor avea o perioadă intensă, marcată de o serie de intuiții, stări telepatice și de beneficii de pe urma lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI