Date cu noroc, în funcție de zodie. Zile cu noroc pentru fiecare dintre cele 12 zodii

Date cu noroc, în funcție de zodie. Zile cu noroc pentru fiecare dintre cele 12 zodii
Date cu noroc in funcție de zodie

Dacă ești o persoană superstițioasă, îți poți marca zilele norocoase în calendar în funcție de zodie. Și specialiștii în astrologie sunt de părere că există numere sau date norocoase pentru fiecare zodie în parte, în funcție de perioada în care este născut fiecare nativ. De asemenea, numerele norocoase pot reprezenta și numărul de oportunități ce îți bat la ușă în fiecare an, în funcție de zodie. Trebuie doar să profiți de ele.

Date cu noroc în funcție de zodie

 • Berbec

Nativii din zodia Berbec nu sunt considerați a fi tocmai norocoși, dar au o serie de numere ce le pot fi favorabile. Ei sunt firi pragmatice, iar aici putem adăuga și lipsa de noroc. Ei consideră că tot ceea ce realizează în viață este făcut de propriile mâini și ține de voință. Nu se bazează foarte mult pe noroc.

Numerele lor norocoase sunt: 1, 9, 13

 • Taur

Spre deosebire de Berbeci, nativii din zodia Taur au mai mult noroc. Ei sunt amatori de confort material și dependenți de lux. Cu toate că sunt norocoși, muncesc pentru tot ce au și depun mult efort. Datorită acestui lucru, planurile lor au mereu șanse de reușită. Pentru ei, norocul funcționează cel mai bine alături de muncă.

Numerele lor norocoase sunt: 17, 2, 9

 • Gemeni

Pentru Gemeni, norocul este foarte important. Joacă un rol esențial în viața lor de zi cu zi. Gemenii sunt considerați cei mai norocoși din zodiac. Beneficiază mereu de ajutor, chiar și atunci când nu au nevoie.

Numerele lor norocoase sunt: 9, 14, 29

 • Rac

Nativii din zodia Rac au viață plină de extremități, o viață cu suișuri și coborâșuri. Cu toate că norocul nu este mereu de partea lor, ei sunt mereu echilibrați și foarte calculați în tot ceea ce fac. Cu toate acestea, atunci când se află în impas, se bazează pe noroc.

Numerele lor norocoase sunt: 3, 12, 26

 • Leu

Leii adoră să fie lăudați mereu și în același timp încurajați. Ei simt că parcă tot norocul din lume este al lor. Prin urmare, sunt foarte norocoși, dar și muncitori.

Numerele lor norocoase sunt: 16, 9, 21

Zile cu noroc pentru fiecare zodie

 • Fecioară

Cei din zodia Fecioară sunt, de regulă, cei mai ghinioniști nativi. Cu toate că muncesc mereu din răsputeri pentru tot ceea ce își doresc, norocul nu pare a fi mereu de partea lor.

Numerele lor norocoase sunt: 20, 3, 18

 • Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt pragmatici, iar marea lor slăbiciune este dragostea. Pentru ei, norocul înseamnă o relație de iubire cât mai apropiată de perfecțiune. Ei sunt fericiți atunci când sunt îndrăgostiți, acesta fiind unul dintre cele mai importante aspecte din viața lor.

Numerele lor norocoase sunt: 3, 7, 9

 • Scorpion

Cei din zodia Scorpion trec prin anumite perioade în viață când doresc să fie singuri. Se rup total de lume. Ei se numără printre zodiile norocoase, dar sunt mereu nemulțumiți. Din această cauză, se cred ghinioniști.

Numerele lor norocoase sunt: 28, 7, 10

 • Săgetător

Când este vorba despre destin, Săgetătorii sunt cei mai puternici nativi. Sunt foarte puternici și nu renunță niciodată atunci când le iese în cale o provocare. Nu cred în noroc, dar atunci când sunt la pământ, apelează și speră la puțin noroc în viața lor.

Numerele lor norocoase sunt: 10, 9, 22

 • Capricorn

Nici Capricornii nu au foarte mult noroc, dar spre deosebire de Săgetători, sunt mult mai optimiști. Sunt mereu pozitivi și acest lucru îi ajută. Nu se bazează de regulă pe noroc.

Numerele lor norocoase sunt:28, 4, 15

 • Vărsător

Nativii din zodia Vărsător obțin tot ceea ce își doresc prin muncă, dar și cu puțin noroc. În același timp, sunt generoși și darnici, oferă mereu ajutor atunci când au ocazia. Datorită acestui lucru, destinul le surâde, iar norocul nu este foarte important pentru ei.

Numerele lor norocoase sunt: 20, 7, 14

 • Pești

Peștii sunt câteodată nehotărâți, ceea ce îi face să rateze anumite ocazii. Datorită acestui lucru, norocul este un factor important pentru ei.

Numerele lor norocoase sunt: 3, 29, 11

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI