Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii. Data ideală pentru a te căsători

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii. Data ideală pentru a te căsători
Horoscop. Cele mai mincinoase femei în funcție de zodie. Așa le recunoști

Experții în numerologie spun că ea poate prezice care sunt zilele nefaste, dar și cele mai norocoase dintr-un an. Numerologia nu se este însă despre zodii, ci se bazează pe matematică.

Horoscop 2021. Cele mai norocoase zile din an pentru zodii

Astfel, cifrele de la 1 la 9 pot da informații despre personalitate, scopuri etc. Se pot afla chestiuni interesante despre viitorul tău dacă, spre exemplu, aduni cifrele din ziua ta de naștere sau din numele tău. Ca să-ți calculezi cifra destinului, trebuie să reduci numerele. Trebuie să aduni fiecare cifră care există în data ta de naștere, apoi să reduci numărul obținut la o singură cifră, aceasta fiind, de altfel, cifra destinului tau, care poate dezvălui multe elemente despre personalitatea și evenimente importante din viața ta. Pentru a vedea care este luna care îți aduce noroc, trebuie să adaugi la cifra obținută în urma prelucrării datei de naștere, luna anului din calendar, apoi să reduci totul la o cifră. Aceasta cifră obținută va fi ziua ta cea mai norocoasă din luna în care te afli. Poți afla și care este cea mai bună zi pentru cererea în căsătorie. Potrivit numereologiei, zilele ideale sunt:

  • Cei cu cifrele între 1 şi 8 au noroc în zilele: 10, 19 şi 28;
  • Cei cu cifrele între 2 şi 7 au noroc în zilele: 7, 16 şi 25;
  • Cei cu cifrele între 3 şi 5 au noroc în zilele: 9, 18 şi 27;
  • Cei cu cifrele între 4 şi 6 au noroc în zilele: 6, 15 şi 24;
  • Cei cu cifra 9 au noroc în zilele: 5, 14 şi 23.

Prin numerologie, poți afla și care este ziua ideală pentru a te căsători. Trebuie mai întâi să afli care este cifra destinului tău, apoi să o calculezi și pe cea a partenerului. Se reduc numerele la o singură cifră.

Ce este numerologia

Numereologie se referă la orice credință în relația divină, mistică, dintre un număr și unul sau mai multe evenimente ce coincid. Ea este studiul valorii numerice a literelor în cuvinte, nume și idei. Numerologia este adesea asociată cu paranormalul, alături de astrologue și alte arte prezicătoare.

A fi numerolog înseamnă să ai încredere în tipare numerice și să tragi concluzii pseudo-științifice din ele. În cartea sa, Numerology: Or What Pythagoras Wrought, matematicianul Underwood Dudley a folosit termenul pentru a discuta despre practicanți ai principiului undelor Elliott de analiză a pieței de valori.

Numerele care au ajuns celebre sunt acele numere care au intrat în istorie. Astfel, prin folosirea diferitelor cifre, evreii au căutat să descifreze voința zeilor. Ele sunt cunoscute ca semne cabalistice, considerând că cifrele au atribuții mistice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI