Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns să se mărite cu Prințul Harry

Cel mai mare secret al lui Meghan Markle. Cum a ajuns să se mărite cu Prințul Harry
Cum a ajuns Meghan Markle să se căsătorească cu Prințul Harry

Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului cum a reușit ca actrița Meghan Markle să vină în atenția Prințului Harry. Cum a ajuns să se mărite cu cel căruia i-a dăruit un copil și care este secretul pe care puțini l-au știut până acum?

Care este cel mai mare secret al lui Meghan Markle?

Meghan Markle a fost și va rămâne una din cele mai neașteptate apariții din cadrul Casei Regale a Marii Britanii. La cererea ambilor soți, niciunul dintre ei nu se mai bucură de statutul și de numeroasele beneficii aduse de familia Prințului. Cu toate astea, aceștia sunt mai împăcați decât niciodată de prezentul lor și se bucură de micuțul care crește văzând cu ochii. Un secret care s-a descoperit recent despre relația lor a fost că o rețetă anume preparată de Meghan a reușit să-l facă pe acesta să o ceară de soție. Cererea a fost și ea una delicioasă, făcându-și apariția în timp ce găteau împreună.

Înainte ca ducesa să fie soția Prințului, avea un blog de lifestyle pe care publica frecvent rețete culinare, rețete pentru cosmetice hand-made sau diverse ponturi pentru o viață mai echilibrată și sănătoasă. Din momentul în care a intrat în familia regală, Meghan și-a închis blog-ul și toate rețelele de socializare. Una dintre preferatele ducesei, care a devenit virală pe internet și extrem de plăcută de Harry, este rețeta sa de pâine.

Cum a ajuns Meghan Markle să se căsătorească cu Prințul Harry. Cum l-a
Cum a ajuns Meghan Markle să se căsătorească cu Prințul Harry. Cum l-a „ademenit”

Ingredientele

150 grame de semințe de floarea soarelui
80 grame de semințe de in
150 grame de alune de pădure sau migdale crude
2 linguri de semințe de chia
o linguriță de sare de mare, fină
4 linguri de tărâțe de Psyllium
o lingură de sirop de arțar
3 linguri de ulei de cocos
350 mililitri de apă

Modul de preparare este unul foarte simplu -se combină toate ingredientele într-o tavă de silicon, se amestecă într-un alt vas siropul de arțar, ulteiul de cocos și apa, se toarnă amestecul lichid peste cel uscat și se omogenizează. Se lasă acoperit maximum 2 ore, iar mai apoi se bagă la cuptoul preîncălzit la 175 de grade Celsius.