Ce scrie pe site-ul guvernului britanic în dreptul lui Meghan Markle. Este o greșeală gravă

Ce scrie pe site-ul guvernului britanic în dreptul lui Meghan Markle. Este o greșeală gravă
Greșeală în dreptul lui Mehan Markle, taxată dur de jurnaliștii britanici

Meghan Markle a ajuns din nou în gura presei britanice. Ce scriu acum jurnaliștii despre soția Prințului Harry și ce greșeală gravă a readus-o în prim-plan?

Greșeală în dreptul lui Meghan Markle! Lung discutată de jurnaliștii britanici

Guvernul britanic a readus-o din greșeală în prim-plan pe Ducesa de Sussex după ce i-a oferit titlul de „Doctor” lui Meghan Markle, notează Daily Mirror. Astfel, pe site-ul Companies House al guvernului, soția Prințului Harry a avut întâi titulatura de Alteța sa Regală înainte de a fi schimbată în „Doctor”, după ce ea și soțul său au renunțat la titulaturi, iar actele au fost depuse pentru dizolvarea fundației Sussex Royal. În cele din urmă, după ce s-au sesizat, au fost înlăturate de pe site ambele titulaturi. Meghan nu mai are voie să se folosească de titlul regal drept urmare a înțelegerii făcute cu Regina Elisabeta pentru a putea părăsi definitiv Familia Regală.

Aceasta nu are studii de doctorand, ci are un master în teatru și studii internaționale la Universitatea Chicago Northwestern. „Ducesa cu siguranță nu este doctor”, a afirmat o sursă regală pentru The Sun. Meghan și Harry se concentrează asupra familiei și a liniștii căminului lor, mai ales după ce totul a mers ca la carte și nu mai sunt nevoiți să respecte restricțiile Casei Britanice, dar au în vedere și proiectul turistic ecologist Travalyst ce a fost lansat în cursul anului trecut. De asemenea, se îngrijesc și de organizația non-profit Archwell.

Greșeală în dreptul lui Meghan Markle
Greșeală în dreptul lui Meghan Markle

Meghan a arătat o frântură a abilității sale de a vorbi cu pasiune”

„Meghan a arătat o frântură a abilității sale de a vorbi cu pasiune despre cauzele sale și a capacităţii ei de a inspira oamenii când a fost în Marea Britanie, dar cu centura de siguranță a restricțiilor regale dată jos. Ea poate fi văzută că are legătură și are empatie cu tinerii într-un fel în care Harry, cu educația sa privilegiată, nu a putut niciodată să aibă. Ochii lui pleacă spre dreapta și apoi, la un moment dat, se uită în jos la podea, în loc să arate concentraţi vizual și pe mesaj. Privirea în jos este de obicei un gest tăiat care sugerează lipsa de încredere sau dorința de a se ascunde momentan”
Judi James, expertă în limbajul corpului

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI