Secretul pe care Prințul Harry l-a ținut ascuns de Meghan Markle și de regină. Ce s-a întâmplat în copilăria sa sălbatică

Secretul pe care Prințul Harry l-a ținut ascuns de Meghan Markle și de regină. Ce s-a întâmplat în copilăria sa sălbatică
Secretul pe care Prințul Harry l-a ținut ascuns de Meghan Markle și de regină. Ce s-a întâmplat în copilăria sa sălbatică

Prințul Harry a ajuns la vârsta de 35 de ani și duce o viață de familist în SUA, însă trecutul său ascunde o adolescență sălbatică, marcată de alcool și droguri.

Secretul pe care Prințul Harry l-a ținut ascuns de Meghan Markle și de regină

La vârsta de 16 ani, tatăl său, prințul Charles, a decis că fiul său a ajuns prea departe cu depravarea și l-a trimis la un centru de dezintoxicare, unde a primit consiliere.

Potrivit Daily Star, Prințul Harry fusese forțat să facă acest pas deoarece se îndrepta către următorul nivel, și anume, drogurile de mare risc. La vremea respectivă, Prințul Charles a decis că ”destul e destul”, după ce Harry a fumat cannabis și a blocat barurile pentru a se distra alături de cei din anturajul său.

De altfel, corespondenta regală, pe nume Katie Nicholl, a dezvăluit că, ani la rând, Harry s-a străduit să-și găsească încrederea și succesul în Familia Regală, și a fost supranumit ”Prințul Petrecerilor„. Comparativ cu fratele său mai mare, prințul William, Harry a fost văzut ca fiind cel sălbatic. Și în loc să-și revizuiască educația și pregătirea, Harry se îmbăta și fuma, în timp ce petrecea cu grupuri de fete, notează Mirror Online.

 Era numit ”Prințul Petrecerilor”

„Prima dată când l-am întâlnit pe Prințul Harry a fost la un club de noapte. Erau anii lui de educaţie înaltă și trebuia să îşi revină”, a precizat Katie Nicholl, corespondentul regal al revistei Vanity Fair.

„El a fost la Kensington Roof Gardens consumând shoturi de vodcă şi fumând Marlboro Lights înconjurat de un grup de blonde superbe. Acesta a fost Prințul Harry”, a mai completat Katie Nicholl.

După cum se dezvăluie în documentarul Channel 5 „Prințul Harry: Prințul cu probleme”, Harry ar fi blocat barurile și ar fi fumat cannabis.„Puteți înțelege cu adevărat cum un prinț nefericit, singur și privilegiat ar sfârși prin alcool şi fumând cannabis pentru a umple acele ore și a petrece cu oameni despre care chiar credea că l-au plăcut sau iubit”, a spus jurnalista Daisy McAndrew.

Așadar, la 16 ani, Harry a fost dus la Featherstone Lodge, un centru pentru consumatorii de droguri din Peckham, pentru a i se vorbi despre recuperarea dependenților de cocaină și heroină. De asemenea, specialiştii de acolo l-au avertizat pe tânărul prinț că dependențele lor au început prin consumul de alcool și cannabis.

Momente controversate

Doar că acel avertisment n-a avut prea mare efect asupra Ducelui de Sussex, având în vedere că la împlinirea vârstei de 18 ani, a fost adesea văzut căzând în cluburile de noapte la primele ore în compania a diverse femei.

Totodată, în anul 2004, el a avut o altercație cu un fotograf în timp ce părăsea un club din West End, iar în 2005, Harry a apărut purtând svastică, acea emblemă politică folosită de naziști.

„Acesta a fost un episod care s-a întâmplat când era complet protejat de mașinăria regală și totuși s-a întâmplat”, spune Katie Nicholl. La vremea respectivă, Harry și-a prezentat scuzele și a mărturisit că a fost ceva ce regretă profund.

Și în anul 2012, Harry a avut probleme. Acesta s-a dezlănţuit într-un hotel din Las Vegas și existau și imagini cu Harry dezbrăcat acoperindu-şi intimitatea.

Oferind scuze la acea vreme, Harry a mărturisit: „M-am făcut de râs, mi-am dezamăgit familia, am dezamăgit multă lume. Dar la sfârșitul zilei am fost într-o zonă privată și ar fi trebuit să existe o anumită cantitate de confidențialitate pe care o așteaptă cineva acolo.”

Menționăm că la începutul anului, Prinţul Harry a renunţat la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice, iar acum locuieşte în SUA, alături de soţia, pe nume Meghan Markle, şi de copil, pe nume Archie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI