10 feb. 2022 | 17:59

Cel mai mare regret al lui Cătălin Botezatu. Și-a deschis sufletul și a recunoscut totul: “Nu sunt un om chiar atât de invincibil”

Monden
Cel mai mare regret al lui Cătălin Botezatu. Și-a deschis sufletul și a recunoscut totul: “Nu sunt un om chiar atât de invincibil”
Cel mai mare regret al lui Catalin Botezatu. Si-a deschis sufletul si a recunoscut totul Nu sunt un om chiar atat de invincibil

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă din România, talentul său și gustul estetic desăvârșit fiind descoperite de pe vremea când pășea el însuși, ca model, pe podiumurile de modă. După o carieră lungă și de succes, designerul a mărturisit care este cel mai mare regret al său.

Locul exotic unde s-ar muta definitiv Cătălin Botezatu

Până la 55 de ani, Cătălin Botezatu a trăit cât alții în 10 vieți. Este un bărbat educat, rafinat, elegant și un bun cunoscător al modei, fiind unul dintre cei mai prestigioși designeri români. Creatorul de modă este o persoană puternică și boemă, în același timp, care iubește să călătorească și să se îndrăgostească.

În plină pandemie, Cătălin Botezatu a călătorit mult și a vizitat cele mai exotice locuri. Mai mult de atât, fostul jurat de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat că, deși a vizitat New York-ul de 26 de ori, s-ar muta și mâine în insula Bali.

„Sunt un fericit, pentru că am văzut aproape toată lumea. Pentru mine, poate pare ciudat, dar o țară foarte frumoasă este Islanda, o țară a misterului, cu cele mai frumoase căderi de apă, gheizere, povești cu troli, cu vulcani activi. Celebrul Jules Verne s-a inspirat din vulcanii Islandei pentru opera sa, „Călătorie către centrul pământului”.

Este o țară superbă și o recomand din toate punctele de vedere, mai ales dacă doriți să vedeți Aurora Boreală. La polul opus rămân fidel insulelor, iubesc Bali, insula celor 1000 de temple, este superbă. Este locul în care aș locui. Și aș mai menționa Maldive și Bora Bora, două destinații extraordinare.”, le-a mărturisit Cătălin Botezatu celor de la click.ro.

Care este cel mai mare regret al designerului Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a muncit din greu pentru a avea un nume cu greutate în modă, atât în România, cât și pe plan internațional, acolo unde meritele i-au fost recunoscute prin numeroasele premii pe care le-a obținut, de-a lungul vieții, la diverse evenimente de fashion.

„Nu există oameni fără regrete. Cu toții, la un moment dat, am făcut ceva cât de mic pe care îl regretăm. Regretele mele sunt legate de oameni, am avut prea multă încredere în ei, le-am dat prea mult credit.

Mă îndrăgostesc foarte repede, indiferent cât am suferit și îmi spun că nu voi repeta greșelile, mă arunc în altă relație și le fac din nou. Dar iubesc din tot sufletul, dăruiesc tot ce am, ofer totul și cer la schimb un dram de iubire.”, a completat creatorul de modă pentru sursa citată.

Deși se poate considera un bărbat împlinit pe plan profesional, designerul mărturisește că singurul său regret este legat de încrederea pe care a avut-o în anumite persoane pe care le considera, la un moment dat, apropiate și care l-au trădat, într-un fel sau altul.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Viața la bloc. Spațiile care provoacă suspiciuni și mari scandaluri. Ce spune legea
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Ordin direct de la Comisia Europeană. Intră în vigoare și în România. Se aplică la nivel mondial
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
SE DĂ 500 de LEI AMENDĂ! DACĂ STAI LA BLOC și faci asta PE GEAM
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Mesaje de Sf. Cuvioasa Parascheva. Cele mai frumoase urări pentru sărbătoriți și nu numai pe 14 octombrie 2024
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro