05 feb. 2022 | 14:31

Cătălin Botezatu a anunțat câștigătoarea Bravo, ai stil din acest sezon: ‘E bună pentru orice’ (exclusiv)

EXCLUSIV
Cătălin Botezatu a anunțat câștigătoarea Bravo, ai stil din acest sezon: ‘E bună pentru orice’ (exclusiv)
Catalin Botezatu a anuntat castigatoarea Bravo, ai stil din acest sezon E buna pentru orice

Sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie de marele final, iar sâmbătă, 6 februarie, telespectatorii vor putea afla cine este considerată cea mai stilată vedetă din România, cea care va primi marele premiu de 100.000 de lei și trofeul de la Kanal D. Designerul Cătălin Botezatu a spus, deja, cine este fericita câștigătoare, în viziunea sa.

Pe cine susține Cătălin Botezatu în finala sezonului 7„Bravo, ai stil! Celebrities”

Roxana Erdei, cunoscută publicului datorită personajului său din online, Ruxi Opulenta, Raluca Dumitru, Viviana Sposub, Adina Halas și Bella Santiago sunt cele cinci finaliste ale celui mai recent sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, care va avea marea finală sâmbătă, 6 februarie, de la 20.00 la Kanal D.

Cele cinci participante au demonstrat, pe parcursul lunilor de competiție, că au toate atuurile necesare pentru a deveni cea mai stilată vedetă din România. Stres, nervi, emoții, certuri, ținute impecabile și momente spectaculoase, toate acestea au fost ingredientele care au definit sezonul 3 „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Întrebat cine este marea sa favorită din finala „Bravo, ai stil!”, fostul jurat de la Kanal D Cătălin Botezatu și-a îndemnat urmăritorii să o voteze pe Viviana Sposub, cea care, în viziunea sa, ar fi marea câștigătoare de la Bravo, ai stil!.

„Este o fată foarte frumoasă, are un chip frumos, este bună și de reclamă. La orice, parfum, cosmetice, haine. A dat dovadă și de caracter, este o femeie puternică, a rezistat eroic în competiția care nu e deloc ușoară, mai sunt conflicte cu celelalte colege, plus că există și presiunea juriului.

Dacă aș mai fi fost jurat aș fi votat pentru ea, în finala de mâine. După părerea mea, Viviana merită trofeul. Aș invita-o chiar și în prezentările mele de modă, este și foarte serioasă, nu numai frumoasă. Îi doresc mult succes!”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

Viviana Sposub a slăbit 5 kilograme, de când este la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Viviana Sposub a acceptat cu bucurie provocarea de a participa la cel mai dur și spectaculos concurs de stil din România. Iubita lui George Burcea a mărturisit că ritmul alert, stresul și emoțiile competiției au făcut-o să slăbească 5 kilograme.

„Microbul „Bravo, ai stil!” m-a prins imediat și am ajuns să iubesc proiectul acesta. Cu fiecare săptămână încheiată printr-o gală tematică, realizam tot mai mult că îmi doresc să ajung în finală. Și nu am încetat să visez!

Am muncit mult, consider că am prezentat ținute din toate zonele stilistice, am trecut peste orice reținere și i-am lăsat pe oameni să mă descopere așa cum sunt. Am pregătit momente de gală care au scos la iveală diferite talente pe care le dețin și am reușit să parcurg toate etapele „Bravo, ai stil! Celebrities” demnă și cu diplomație.

Așadar, cred că toate acestea mi-au croit un drum spre finală, asta, desigur, și cu ajutorul celor de acasă cărora vreau să le mulțumesc din toată inima.

De jumătate de an, de când sunt la „Bravo, ai stil!”, nu doar stilul vestimentar a suferit modificări, ci și stilul de viață. Nu sunt mândră să vă spun că de jumătate de an mănânc doar o dată în zi, doar bombe calorice și doar noaptea.

Dar ritmul alert și stresul zilnic din această perioadă nu îmi oferă posibilitatea să mă concentrez și pe regimul alimentar. Am slăbit foarte mult, nu cred că am mai mult de 50 de kg acum, dar, după marea finală, promit că mă pun pe mâncat și revin la un stil de viață sănătos.”, ne-a declarat Viviana Sposub, acum puțin timp.

Marea finală a sezonului 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” va avea loc sâmbătă, 6 februarie, la Kanal D. Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Adina Halas și Bella Santiago luptă pentru voturile publicului și câștigarea marelui premiu de 100.000 de lei.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Animalul rar care trăiește doar în România. E considerat un miracol al naturii și face parte dintr-o specie preistorică
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Legătura dubioasă dintre Gică Popescu și Gică Craioveanu. Au în comun numele și două femei
EVZ.ro
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews
România a luat total fața Ungariei. Budapesta a recunoscut. Ungurii au fost depășiți
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
SENIORII au DAT LOVITURA! ANUNȚ privind BANII! E bucurie IMENSĂ
Mediaflux
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce părere are Bianca Drăgușanu despre Selina, iubita lui Victor Slav. Cum se înțeleg cele două: „Nu are de ce să-mi fie frică”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro