Cel mai ciudat protest împotriva gropilor de pe străzile din România: ce s-a întâmplat în Gorj

Cel mai ciudat protest împotriva gropilor de pe străzile din România: ce s-a întâmplat în Gorj

În timp ce mulți dintre noi visează la o autostradă Brașov – București, multe orașe din țară au o infrastructură rutieră într-o situație deplorabilă. În acest context, nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră reacția disperată a anumitor oameni.

A făcut tot posibilul pentru a sesiza autoritățile în legătură cu o groapă în asfalt, înainte să apeleze la acest gest extrem. Un șofer care și-ar fi avariat mașina pe o stradă intens circulată din orașul Târgu-Cărbunești, județul Gorj, a plantat, pe parcursul zilei de ieri, un copac într-o groapă de pe șosea. Gestul său a fost în semn de protest față de autorităţile care nu au făcut nimic pentru a repara drumul, relatează Mediafax.

Localnicii sunt încântați de gestul omului și speră să ducă la soluționarea pe termen lung a problemei. „Un șofer supărat că a intrat cu mașina în groapă și a lovit-o rău, abia a reușit să o scoată de acolo, a plantat copacul. Am înțeles că cei de la Aparagio au lucrat acolo și au lăsat așa. Până la urmă, omul și-a făcut dreptate singur. Acum se uită lumea acolo ca la muzeu. Poate văd și autoritățile, cu această ocazie”, a spus un localnic nemulțumit.

Imaginile au devenit virale pe internet și pot fi accesate aici. Reacția primarului din Târgu – Cărbunești nu a încetat să apară. Din păcate, prioritatea lui Dănuț Birău este de a identifica persoana care a plantat copacul, mai mult decât de a remedia situația. „Sunt foarte buni că au plantat un copac. Să-l ude, să-l țină acolo, dacă e un copac plantat acolo. Dacă l-au plantat să-l ude. Groapa este făcută ca să fie acoperită, numai că asfaltul nu se toarnă cu roaba. Asfaltul se toarnă cu cilindrul. Eu acum torn aici kilometri de asfalt la Crețești și la Curteana și nu am cilindru să pun acolo, ca să acopăr groapa.

Groapa va fi acoperită. Dacă au plantat un copac, să fie sănătoși. Dacă atât îi duce mintea pe cei care au plantat. A fost o defecțiune la Aparegio. Au lucrat, au reparat defecțiunea și acum trebuie astupată groapa respectivă. În momentul în care vom turna asfalt o să facem și acolo. Dacă au plantat, cei care au plantat înseamnă că sunt oameni de bine și să le dea Dumnezeu sănătate. Este strada Minerilor. Este semnalizată cu bandă de o parte și de alta. O să ne uităm și noi pe camerele de luat vederi și o să vedem cine a făcut chestia asta”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Dănuț Birău, primarul orașului Târgu-Cărbunești.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI