30 iun. 2024 | 07:59

Cei mai longevivi nativi din horoscop. Zodia care poate trăi până la 100 de ani, deține secretul tinereții fără bătrânețe

Horoscop
Cei mai longevivi nativi din horoscop. Zodia care poate trăi până la 100 de ani, deține secretul tinereții fără bătrânețe
Există legături între vârsta fizică și vârstele astrologice!

Nu sunt puține siutațiile în care am auzit de persoane care au trăit până la 100 de ani, sau poate chiar mai mult. Există o strânsă legătură între vârstele astrologice și cele normale, spun astrologii. Conform acestora, ne putem uita să vedem care sunt cei mai longevivi nativi din horoscop, și cu precădere la zodia care poate trăi până la 100 de ani, și care ar deține secretul tinereții fără bătrânețe.

Legături între vârsta fizică și vârstele astrologice

Deși sunt mulți cei care ar sări imediat să spună că nu există nici legătură între vârstele astrologice și cele normale, fizice, se pare că nu este chiar așa. Există deja câteva studii, să le zicem, care chiar asta au încercat să demonstreze, iar în ultimii treizeci de ani, cercetările aprofundate au dezvăluit corelații uimitor de detaliate între istoria evoluției umane și vârstele astrologice, dar fără să omită că anumite zodii sunt ocrotite de Dumnezeu.

Cei mai longevivi nativi din horoscop. Zodia care poate trai pana la 100 de ani, detine secretul tineretii fara batrante

Examinând ciclurile mai mici conținute în fiecare vârstă de 2160 de ani, s-au descoperit unele modele fascinante al istoriei din perspectivă astrologică. Pentru cei curioși, există o carte pe această temă scrisă de Robert Fitzgerald, intitulată „Signs of the Times: the End of the World and the Coming Golden Age”.

Conform autorului, cartea demonstrează că însăși istoria confirmă acuratețea astrologiei. Acest model oferă, de asemenea, o perspectivă asupra vremurilor noastre actuale, precum și posibilități pentru viitorul nostru pe termen scurt și lung.

Cei mai longevivi nativi din horoscop

Având aceste lucruri în minte, și fără a intra profund în detalii, astrologii sunt de părere că anii pe care-i trăim sunt influențați de astral, și astfel revenim la termenul folosit anterior, vârstele astrale.

Deși scepticii ar putea să spună că nu este adevărat, din punct de vedere astrologic putem vorbi despre cei mai longevivi nativi din horoscop. Acest semn zodiacal este cel mai longeviv dintre toate, poate trăi mulți ani, conform astrologilor. Ziua în care ne-am născut ne permite de asemenea să trăim mai mulți sau mai puțini ani.

Cei mai longevivi nativi din horoscop. Zodia care poate trai pana la 100 de ani, detine secretul tineretii fara batrante

Deși toți suntem expuși circumstanțelor, nu putem schimba destinul fiecăruia, deși cunoscând caracterul fiecărei persoane, putem descoperi o modalitate de a trăi mai mulți sau mai puțini ani. Așadar, hai să vedem care sunt cei mai longevivi nativi din horoscop.

Nativul Taur, printre cei mai longevivi nativi din horoscop

Taurul este unul dintre acele semne care se străduiesc să trăiască o viață lungă și reușesc. Ei mănâncă foarte bine și asta este întotdeauna o garanție că viața lor va fi mai lungă.

Este unul dintre semnele zodiacale care vor fi marcate de o dietă echilibrată care cu siguranță le va da senzații foarte bune și vor evita mai multe boli. Atenție însă, dacă este un Taur care cedează tentațiilor, se poate întâmpla contrariul, deși se spune că sunt zodiile care renasc de fiecare dată.

Balanța este în echilibru perfect cu universul 

Balanța poate fi în echilibru perfect cu universul într-un mod constant și durabil. Astfel, la finalul procesului vei ajunge să crezi că este capabilă de orice și chiar mai mult.

Ea se transformă și se actualizează într-un mod radical diferit față de toți ceilalți, fiind capabilă să dea lovitura, dar și să-și îndeplinească visele pe baza unei griji interioare care iese constant în afară.

Cei mai longevivi nativi din horoscop. Zodia care poate trai pana la 100 de ani, detine secretul tineretii fara batrante

Capricornul deține secretul tinereții fără bătrânețe

Capricornii sunt atât de încăpățânați încât nici măcar trecerea timpului nu îi afectează. Atunci când își propun ceva, îl realizează, și au parte de succes în viață.

Fac sport până la sfârșitul zilelor lor și o fac cu o determinare clară că fiecare pas pe care îl fac este spre binele lor. Au atât de multă grijă de ei înșiși încât vor reuși să obțină rezultate deosebite și să-și prelungească viața mult mai mult decât alte semne zodiacale.

Vărsător, zodia care poate trăi până la 100 de ani

Vărsătorul este un semn zodiacal care poate trăi până la peste 100 de ani. Sunt un spirit liber care știe întotdeauna cum să ia lucrurile cu umor și, în același timp, reușește să înfrunte obstacolele cu zâmbetul pe buze.

Cu această capacitate de a râde la tot ceea ce i se întâmplă, este de înțeles că își poate prelungi viața. Una dintre problemele societății de astăzi este că ia lucrurile foarte în serios și face un munte mare din fiecare incident.

PlaySport
Dezvăluiri despre triunghiul amoros de la Survivor. Zanni a spus tot despre relația cu Ana Porgras: „Ăsta a fost jocul”
Stiri din Lume
Alexandra Stan a arătat aproape TOT! Bluza mulată pe sub care nu purta nimic i-a scos FORMELE în evidență
Stirile PROTV
Mai aveau 70 de km până acasă, dar au murit striviți pe drum. Cine i-a ucis pe Costel și Ancuța și pe cei doi copii ai lor
EVZ.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Digisport.ro
FCSB tocmai a lansat ”cel mai urât echipament din istorie”. Florin Prunea a rostit un singur cuvânt când l-a văzut
PRO TV
Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România, cel mai așteptat show de cooking! „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat”
Adevarul
Bacalaureat 2024. Incident șocant în Craiova. Tânără bătută de un coleg chiar înainte de începerea probei. A ajuns la spital VIDEO
BZI.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Spynews.ro
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro
Viva.ro
S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Cătălin Botezatu și Laura Giurcanu: ”Chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori...”
Impact.ro
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Ego.ro
Cât de FRUMOASĂ era actrița Ileana Stana-Ionescu la 19 ani, când a debutat în teatru. Imagini de colecție cu regretata artistă
Parteneri
Ion Iliescu, devastat de durere! Primul anunț după tragedie
Redactia.ro
Satul din România în care cetățenii au același nume: „Pe toți îi cheamă..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Digi24
Anda Adam, rochie de mireasă de 20 de kg, flori de 50.000 euro și tort de 6 etaje! Pozele sunt virale pe internet
Unica.ro
Șoferii nu mai au nicio scăpare. Cea mai mică greșeală îi va costa scump
EVZ.ro
Cine sunt victimele accidentului de la Suceava. Părinții și doi copii au murit pe loc, când se întorceau din vacanță
Spynews
Conducătorii auto din România au interzis. Vei fi trimis în judecată. Legea e deja în vigoare
Capital.ro
Marcel Boloş: „Nu se pune problema creșterii taxelor”. De când intră în vigoare creditul fiscal, prin care românii pot primi înapoi o parte din banii cheltuiți
Antena 3
Care e fiica și care e soția? El are 66 de ani, ea doar 27. Soția e doar cu cinci ani mai mare decât fiica lui. Cum au fost surprinși în vacanță
Avantaje
ATENȚIE! Anunț pentru toți elevii care dau bacul de la edu.ro
Mediaflux
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Spynews.ro
„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână. Cum se prepară - VIDEO
Realitatea.net
Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul opt
Antena 1
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro