Ceartă în echipa Faimoșilor. Doi concurenți s-au contrat din nimic: „Te bagi în seamă aiurea”

Ceartă în echipa Faimoșilor. Doi concurenți s-au contrat din nimic: „Te bagi în seamă aiurea”
Ceartă în echipa Faimoșilor.

Spre deosebire de echipa Războinicilor, unde momentan este liniște și pace, concurenții din echipa Faimoșilor continuă contrele între ei. Pentru că presiunea este mare în competiție, de cele mai multe ori la aceste contre se ajunge din nimic. După ce Andreea Tonciu și Otilia Bilionera au acuzat că Emil Rengle este cel care ar fi creat, de la bun început, marile disensiuni în echipa Faimoșilor, iată că neînțelegeri s-au remarcat și între Radu Itu și Cătălin Zmărăndescu.

Ceartă în echipa Faimoșilor

Ediția de marți seara a început în forță cu multe…. acuzații în tabăra Faimoșilor. Emisiunea a început cu mărturisirile Andreei Tonciu și ale Otiliei Bilionera la adresa altor concurenți precum: CRBL, Emil Rengle, Tj Miles și Laura Giurcanu.

Prin urmare, Otilia s-a dezlănțuit și s-a confesat Andreei Tonciu.

„S-au pus deja cărțile pe față, mi-e frică. Nu știu dacă vom mai câștiga ceva așa, e foarte multă tensiune între noi. V-am demonstrat de la primul consiliu că grupul vesel a creat o bisericuță care ne ia pe toți la rând. Într-o parte se bărfește unul, în alta pe altul și tot așa.

Această echipa nu există. Din cauza lui Emil s-au creat numai grupuri, din prima zi. El a stricat echipa, o duce în jos. Bârfește cel mai mult și nu îmi place de el, sinceră să fiu”, a spus aceasta, după care a continuat:

„Rengle a zis aseară la consiliu că e de acord cu decizia Laurei ca să se curețe grupul. Adică noi trebuie să fim curățați pentru că nu suntem ca ei.

Andreea Tonciu, fiind în asentimentul Otiliei, a ținut să îl caracterizeze pe Emil Rengle ca fiind un om „insuportabil”.

„Vor să te facă să te cerți, dacă nu o faci, te întreabă de ce nu vorbești. Vrea ceartă, e tipul de om care e insuportabil”.

Contre între Radu Itu și Zmărăndescu

Însă iată că conflictul nu se desfășoară doar între aceste două „tabere” din echipa Faimoșilor, ci și între alți doi concurenți, este vorba despre Radu Itu și Cătălin Zmărăndescu.

„Stăteam la foc și Cătălin, macho man, și… nu îmi plac chestiile astea. Ți s-a pus pata pe mine, Zmără. Se simte. Totemul de imunitate l-a făcut mai altfel în grup, dar suntem egali. Tot 2 mâini și 2 picioare avem”, a spus Radu Itu.

Replica din partea lui Cătălin Zmărăndescu nu s-a lăsat însă așteptată:

„Eu vorbeam cu Laura. Ego-ul ne face așa cum suntem (n.r. comportamentul lor de pe insulă). Vorbești neîntrebat și te bagi în seamă aiurea”, i-a zis Cătălin Zmărăndescu.

În ediția de marți, 25 ianuarie 2022, un alt Faimos urmează să părăsească competiția. Cei nominalizați sunt: Robert Niță, Andreea Tonciu și Otilia Bilionera. Votul publicului va decide care va pleca și care va mai rămâne în cea mai dură competiție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI