Vedeta PRO TV care crede că ar putea lupta cu Zmărăndescu de la Survivor România 2022: „Vreau petiție pentru a participa”

Vedeta PRO TV care crede că ar putea lupta cu Zmărăndescu de la Survivor România 2022: „Vreau petiție pentru a participa”
Ce a spus o vedetă PRO TV despre Survivor România 2022

Survivor România 2022 a trezit interesul în rândul vedetelor! Un star de televiziune a decis să discute despre faptul că s-ar vedea luptând împotriva lui Cătălin Zmărăndescu, care face parte din echipa Faimoșilor. Fostul bodyguard a acceptat provocarea și a plecat în Republica Dominicană.

Ce vedetă își dorește să participe la Survivor România 2022

Shurubel își surprinde fanii de la Vorbește lumea în fiecare zi cu o mulțime de replici pline de umor. De asemenea, el face sport în fiecare dimineață, asigurându-se că telespectatorii îi urmează exemplul și se mențin într-o formă cât mai bună. Adela Popescu a făcut o remarcă în acest sens.

Soția lui Radu Vâlcan s-a întrebat de ce Shurubel nu a fost luat la Survivor România 2022, astfel că prezentatorul de televiziune a cerut să fie făcută o petiție pentru a merge în Republica Dominicană. Cu toate acestea, colega sa a fost de părere că acesta nu s-a descurca în respectivul show extrem de dur.

Mai în glumă, mai în serios, Shurubel a mărturisit că se vedea luptând împotriva lui Cătălin Zmărăndescu în cazul în care ar fi participat la emisiunea de la Pro TV.

„Adela Popescu: De ce nu te-au luat la Survivor?

Shurubel: Vreau petiție pentru a participa la Survivor!

Adela Popescu: Tu îți dai seama că îl băteau? Toți coechipierii.

Shurubel: Împotriva lui Zmărăndescu mă vedeam luptând.”, au spus cei doi.

Cătălin Zmărăndescu se confruntă cu numeroase critici

Cătălin Zmărăndescu a fost criticat de Roxana Vancea după ce s-a certat cu Roxana Ciuhulescu și a țipat la Otilia Bilionera în timpul probei pentru jocul de recompensă. Bruneta a mărturisit că acesta a abordat un comportament foarte greșit în emisiunea care îi pune pe toți să își testeze limitele.

„A avut așa câteva răutăți, mi s-a părut greșit față de Roxana că a avut o afirmație legată de ceva din trecutul ei. E cel mai jos lucru pe care poți să îl spui vreodată despre o femeie, indiferent dacă știi sau nu știi. Nu se spune așa ceva.

Dacă eram eu acolo și Cătălin m-ar fi trezit să construim, îi spuneam, prietene, avem timp (…) Aveam timp acolo, timpul stă pe loc.”, a spus Roxana Vancea la Survivor ExtraShow.

Echipa Faimoșilor se confruntă deja cu anumite conflicte! Cătălin Zmărăndescu s-a certat cu mai mulți colegi care se află în Republica Dominicană. Acesta și-a pierdut cumpătul în câteva momente, însă Roxana Vancea l-a luat imediat la ochi, explicând că nu a procedat într-un mod corect.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI