Gafa colosală a lui TJ Miles la Survivor România 2022. La fel a făcut și Andreea Tonciu

Gafa colosală a lui TJ Miles la Survivor România 2022. La fel a făcut și Andreea Tonciu
Ce gafa a facut TJ Miles la Survivor Romania 2022

TJ Miles a făcut o gafă în cadrul consiliului de nominalizare de luni, 24 ianuarie. După ce au pierdut proba în fața Războinicilor, cei 11 Faimoși s-au luptat în proba pentru jocul de imunitate individuală, unde învingători au fost Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu. Cum i-a scris TJ Miles numele Andreei Tonciu, pe cartonașul de vot.

Cum a comis-o TJ Miles la consiliul de nominalizare de la Survivor România 2022

Faimoșii devin din ce în ce mai tensionați, după ce și-au pierdut încă un membru al echipei. Roxana Ciuhulescu, deși a câștigat colanul de imunitate, a fost eliminată de la Survivor România pe motive medicale.

„Medicul a hotărât că tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor care implică efort fizic, efort succesiv de schimbări de ritm și intensitate. Tu nu mai poți face față Survivor România 2022. Pentru tine, Roxana, emisiunea se termină în această seară și ești eliminată pe considerente medicale.”, a spus prezentatorul TV Daniel Pavel.

Ajunși la consiliul de nominalizare, cei mai mulți dintre Faimoși au propus-o spre eliminare pe Andreea Tonciu, iar câțiva pe fotbalistul Robert Niță. Surpriza a venit din partea lui Tj Miles, care a făcut o gafă de proporții.

Vloggerul i-a greșit numele Faimoasei brunete, scriind „Andrea Tonciu”, cu un singur „e”. Aceeași greșeală a făcut-o și Andreea Tonciu în primul consiliu de nominalizare al acestui sezon, când a trecut pe foaie numele lui CRBl scris „CRBEL”.

Andreea Tonciu și Robert Niță, propuși spre eliminare la Survivor România 2022

Ajunși în fața cartonașelor anonime, Faimoșii s-au arătat pregătiți să-și voteze colegii. Andreea Tonciu și Robert Niță au obținut cele mai multe voturi din partea coechipierilor lor. Marți, 25 ianuarie, rămâne de văzut ce vedetă ar putea părăsi Survivor România 2022.

TJ Miles a nominalizat-o pe Andreea Tonciu – Se vaită mereu că nu mai poate, că îi e foame. Am venit să supraviețuim, dar îmi pare bine că am întâlnit-o.

Elena Chiriac a nominalizat-o pe Andreea Tonciu – Pentru că a cedat psihic din primele momente. Trage în jos echipa. E o persoană minunată, dar nu este survivor.

CRBL a nominalizat-o pe Andreea Tonciu – Pentru că nu i se potrivește emisiunea deloc. A crezut că îi este ușor, dar nu are șansă de acomodare. Survivor nu este pentru ea. Îmi pare rău, Andreea!

Otilia Bilionera l-a nominalizat pe Robert Niță – Este accidentat de ceva timp și nu știu dacă își va reveni.

Andreea Tonciu l-a nominalizat pe Robert Niță – Încă nu s-a integrat, stă mereu singur, separat de noi. În al doilea rând, este accidentat și nu joacă.

Emil Rengle a votat-o pe Andreea Tonciu – Este un suflet bun, dar toată viața a fugit de ea. Aici s-a cunoscut pe ea și s-a speriat de rezultat. De aici toate energiile negative și certurile de care noi nu avem nevoie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI