27 mart. 2024 | 17:14

Cea mai puternică rugăciune pentru sănătate. Cuvintele puternice pe care este bine să le rostești

Diverse
Cea mai puternică rugăciune pentru sănătate. Cuvintele puternice pe care este bine să le rostești
Când să o rostești

Rugăciunea este comunicarea credincioșilor cu Dumnezeu – Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Este singura modalitate prin care oamenii pot vorbi cu divinitatea. Este un component esențial al dezvoltării relației cu Dumnezeu. Se spune că este bine să îți începi și să îți închei fiecare zi cu o rugăciune, iar aceasta este cea mai puternică rugăciune pentru sănătate.

Cât de importantă este rugăciunea

Atunci când ne rugăm, nu o facem pentru a obține ceea ce vrem de la Dumnezeu. Mai degrabă, rugăciunea este o modalitate de a ne conecta cu El și de a îi mulțimi.

Vezi și: Cea mai puternică rugăciune din Biblie. Te ferește de rele și blesteme

Aceasta este o modalitate pentru noi de a petrece timp cu Dumnezeu și de a vorbi cu el. Atunci când ne rugăm, îl invităm pe Dumnezeu în viețile noastre și cerem îndrumarea Lui.

Cu cât vorbim și petrecem timp cu cineva, cu atât îl cunoaștem mai bine. La fel se întâmplă atunci când petrecem timp în rugăciune.

Rugăciunea este importantă pentru că prin ea primești pacea lui Dumnezeu. În cele mai grele momente ale vieții (și chiar în cele mai fericite), rugăciunea vine ca o alinare.

Dar aceasta este mai mult decât doar o cerere, este despre formarea unei conexiuni mai profunde cu Iisus, despre găsirea păcii, îndrumare și putere pentru pentru a face parte provocărilor și cumpenelor vieții.

Citește și: Câte zile se bea agheasmă după Bobotează. Ce simbolizează apa sfințită, de fapt

Atunci când te rogi, nu o face doar pentru tine. Mulțumește, fii recunoscător și cere înțelepciune, îndurare și pace.

Cea mai puternică rugăciune pentru sănătate

Poți începe și poți încheia ziua cu această rugăciune pentru sănătate. Cei care sunt bolnavi își găsesc alinare în rugăciune, iar cei sănătoși mulțumesc Domnului pentru tot ceea ce au și pot să facă.

Citește și: Baba Vanga, despre ce trebuie să faci pentru a avea noroc la bani. Ritualul care te ajută să scapi de griji

„Preaputernice și slăvite Doamne, Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduiești neputințele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăintă pe cei drepți, ci pe cei păcătoși, și ai primit moarte pe cruce pentru mântuirea noastră!

Din adâncul inimii Te rog să primești smerita mea nevoință și această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de boală! Mântuiește-l, Doamne, precum știi, ca un bun și iubitor de oameni, și rânduiește Tu toate spre folosul său. Că noi neputincioși suntem și nu îl putem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău.

De e voia Ta, îl poti pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, pre­cum vei vrea.

Vezi și: Rugăciune de iertare. Cuvintele puternice pe care este bine să le rostești

Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndura-Te de robul Tău, potolește-i fierbințeala, alină-i suferința, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieții, spre început bun mântuirii și spre iertarea păcatelor.

Şi dacă îi e de folos să ducă mai departe crucea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruiește-i lui răbdare și liniște, alungând de la el toată frica și toată deznădejdea, ca să nu fie îngenuncheat de durere sau să cadă în patima mâniei. Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de pocăință și de multumire, ca să se învrednicească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îți sunt păcatele!” Amin.

Pentru vindecare, poți rosti această rugăciune:

Vezi și: Rugăciunea care te ajută să-ți găsești un job bun. Când trebuie să o reciți, chiar funcționează

„Preasfântă, Preacurată şi Preaminunată Fecioară şi Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugăm ascultă rugăciunea nevrednicilor robi (numele) şi vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre şi pe toţi suferinzii din lumea asta bolnavă, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile ştiute şi neştiute de noi.

Fie ca toţi creştinii să Te preamărească şi să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt şi ceresc. Îţi mulţumim Maică Sfântă pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu eşti scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre şi ajutor nemijlocit în cererile noastre cele îndreptăţite. Amin!

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Profeția lui Elon Musk: „A mai rămas doar un an”
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Lista numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro