Cea mai cruntă lună din 2022 pentru fiecare zodie în parte, conform lui Mihai Voropchievici

Cea mai cruntă lună din 2022 pentru fiecare zodie în parte, conform lui Mihai Voropchievici
Când o să aibă nativii parte de ghinion

Viața nativilor o să fie dată peste cap într-o anumită perioadă. Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cea mai cruntă lună pentru fiecare zodie, explicând ce ar trebui să facă toată lumea. Este necesar ca unele decizii să fie evitate pentru ca multe persoane să fie ferite de probleme.

Berbec

Anul 2022 vine cu multe surprize plăcute pentru acești nativi, însă ei o să întâmpine provocări în luna septembrie. Aceștia o să se confrunte cu trădări din partea prietenilor, însă este bine să evite anumite stări conflictuale.

Taur

Totul o să meargă cât se poate de bine pentru Tauri până în luna iunie. Începutul verii o să le dea viața peste cap nativilor, însă ei trebuie să aleagă dreptatea, oricât ar fi de greu. Se pare că doar așa vor triumfa, a explicat Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Gemeni

Persoanele guvernate de acest semn zodiacal întâmpină probleme în luna ianuarie. Aceștia traversează o perioadă mai dificilă, astfel că lucrurile o să meargă rău pe toate planurile.

Rac

Racii nu găsesc romantismul în luna mai, chiar dacă iubirea parcă plutește în aer. Ei au parte de o primăvară tumultoasă, astfel că nu stau bine cu dragostea în perioada respectivă. Nativii o să se confrunte cu minciuni, infidelitate și conflicte.

Leu

Anul 2022 începe în forță pentru Lei, însă aceștia încep să își piardă elanul pe parcurs. Nativii o să se simtă copleșiți în luna iulie. Toate persoanele din jurul lor o să fie puse la încercare.

Fecioară

Persoanele guvernate de acest semn zodiacal o să întâmpine tot felul de obstacole în luna august, fără să obțină la timp ce își doresc. Fecioarele ar trebui să evite perioada respectivă și să se ferească de a face planuri.

Balanță

Balanțele o să aibă probleme financiare și o să își piardă echilibrul vieții în luna august. La fel ca și Fecioarele, persoanele guvernate de acest semn zodiacal o să aibă parte de numeroase provocări în perioada respectivă.

Scorpion

Scorpionii trebuie să nu își facă planuri pentru luna iulie, mai ales pentru că aceasta nu este deloc benefică pentru ei. Nativii o să traverseze o perioadă dramatică, astfel că o să aibă nevoie de timp pentru a înțelege ce se întâmplă în viața lor.

Săgetător

Este necesar ca oamenii guvernați de acest semn zodiacal să nu ia hotărâri în luna octombrie. Această perioadă o să fie devastatoare din toate punctele de vedere, astfel că Săgetătorii o să se simtă provocați pe toate planurile.

Capricorn

Capricornii o să se confrunte cu probleme pe plan financiar în luna iunie, mai ales pentru că aceștia tind să cumpere foarte multe lucruri și să fie risipitori. Ei trebuie să nu mai ofere chiar așa de multe cadouri.

Vărsător

Dragostea se anunță complicată pentru Vărsători în luna iulie! Ei ar trebui să se gândească la o pauză de la iubire pentru o vreme, mai ales pentru că au parte de mai multe supărări.

Pești

Acești nativi nu o să aibă parte de un an excelent. Ei o să fie puși la încercare în luna octombrie, când totul o să meargă prost. Peștii o să creadă că toată lumea este împotriva lor.