Ce zodie va fi urmărită de ghinion de la 1 ianuarie. Nu scapă de probleme nici în 2022

Ce zodie va fi urmărită de ghinion de la 1 ianuarie. Nu scapă de probleme nici în 2022
Ce spun astrologii

În 2022, mai multe zodii vor fi urmărite de ghinion. Din păcate, sunt vești proaste pentru acești nativi, care nu vor avea un început de an foarte grozav. Doar două săptămâni ne despart de intrarea în 2022, iar astrologii spun că există nativi care nu vor fi prea entuziasmați de noul an, iar asta pentru că ghinionul se ține scai de ei.

Pandemia a venit cu schimbări importante pentru fiecare, iar mulți au trăit clipe cumplite, fie din cauza sănătății, pierderii locului de muncă sau a unor persoane dragi și apropiate. Acum, mulți speră că anul 2022 va fi unul în care omenirea să revină la normal.

Ghinionul se ține scai de aceste zodii

Totuși, există câteva zodii care nu au un început de an prea bun și nici 2022 nu se anunță un an prea fructuos pentru ei. Despre cine este vorba?

Berbec

Astrologii vin cu vești proaste pentru primul semn al zodiacului. Anul 2022 va fi unul foarte dificil pentru ei. La mijlocul anului vor avea de trecut o cumpănă și vor rupe definitiv legătura cu o persoană foarte apropiată.

Ei vor rămâne și fără bani, dar ar fi bine să gândească în avans și să nu ia decizii pripite.

Leu

Leii au de îndurat situații dificile, mai ales în lunile de vară. Munca lor va fi cea care le va crea probleme, dar ei vor avea și unele probleme de sănătate, nefiind exclus să apară accidente.

Acești nativi își vor pierde încrederea în sine și se recomandă să stea lângă oameni pozitivi care să le ridice moralul.

Scorpion

Scorpionii nu vor avea deloc un an nou bun. Vor avea parte de perioade complicate, aglomerate și stresante, mai ales la muncă, dar și în viața personală.

Nativii în Scorpion nu vor avea prea mult timp liber în anul 2022, așa că ar fi foarte bine să își prioritizeze lucrurile pe care vor să le facă. Munca va fi cea care le va ocupa mare parte din timp, lucru care le va afecta relația cu cei dragi.

Vor fi mici neînțelegeri și conflicte tocmai pentru că lucrează prea mult.