Suferinţe şi mari necazuri pentru aceste zodii la început de 2022. Vor avea un an crunt

Suferinţe şi mari necazuri pentru aceste zodii la început de 2022. Vor avea un an crunt
Vesti proaste pentru acesti nativi

Câteva zodii vor avea parte de ghinioane mari în 2021 și 2022. Totul începe din februarie, când acești nativi vor avea parte de necazuri și o soartă foarte tristă. Astrele oferă câteva sfaturi pentru a evita unele obstacole sau pentru ca acești nativi să fie pregătiți pentru ele. Acest an nu este deloc unul bun pentru zodiile de apă.

Zodiile care nu vor avea deloc un an bun

Balanță

2022 este „Anul adevărului”. Ai tendința de a-ți ascunde sentimentele în spatele unei măști de distanțare și intelect, dar cu Venus în Capricorn retrograd în cuadratură în semnul tău de la sfârșitul anului 2021 până pe 29 ianuarie, nu ai ce face decât să înfrunți oamenii și modurile de viață din trecut cu o onestitate radicală încă de la începutul anului. Să te prefaci că ești ok nu te mai ajută.

În timp ce Mercur retrograd cauzează majoritar probleme în lumea materială, Pluto retrograd este mai subtil și mai profund. Probabil că te vei simți nelalocul tău și te vei trezi punându-ți la îndoială scopul tău – încearcă să reziști prin asta. Va trece, iar provocările din 2022 te vor conduce spre adevăr și spre un 2023 incredibil.

Leu

Pregătește-te pentru „Anul disconfortului”. 2022 te va răsturna, îți va zgudui lumea și te va învăța că poți suporta chiar mai mult disconfort decât crezi. 2022 va fi, fără îndoială, dificil pentru tine, dar nu inutil. Este de datoria ta să înveți din neplăcerile pe care universul ți le aruncă în cale.

Toate cele patru eclipse din acest an (care au loc pe 30 aprilie, 16 mai, 25 octombrie și 8 noiembrie) sunt în cuadratură cu semnul tău. Atunci când planetele aflate în stare normală îți cuadrează aspecte din harta ta, semnalează stagnare și neliniște.

Imediat după primul ciclu de eclipse din 2022, ai și ghinionul nefericit de a fi influențat de Mercur retrograd, care îți cuadrează semnul din 22 mai până pe 3 iunie. Acesta va fi un moment prielnic pentru a exersa conștientizarea discursului

Nu ești genul de persoană căreia îi place să fie oprită din drum, dar în 2022, va trebui să te obișnuiești cu asta. Poți folosi această perioadă pentru a învăța să te acomodezi cu disconfortul?

Disconfortul tăcerii atunci când ai prefera să vorbești despre tine, disconfortul de a fi singur și disconfortul de a fi, poate, lipsit de luxul pe care îl consideri de la sine înțeles?

Vărsător

2022 este „Anul înțelegerii”. Din fericire pentru tine, ai ocazia să experimentezi un pic de grație de pe urma influenței lui Saturn în semnul tău.

Deoarece astrologii antici credeau că semnul tău este „domiciliul” sau casa energetică naturală a planetei Saturn, această planetă inelată va acționa ca o ancoră pentru toate eforturile legate de productivitatea pe tot parcursul vieții.

Cu toate eclipsele din 2022 care te vor plasa în cuadratură și cu multiplele retrogradări ale lui Mercur care acționează împotriva ta, ce fel de înțelegere poți dezvolta din faptul că ești reținut?

Energia Vărsătorului este o combinație între impulsul Capricornului și intuiția Peștilor, așa că atunci când ești împiedicat să îți atingi obiectivele, reacționezi agresiv și emoțional.