Cea mai ciudată modă în materie de manichiură: ce au ajuns femeile să-și pună pe degete

Un nou trend în domeniul manichiurii și pedichiurii a devenit viral în ultima lună, pe internet. Implică un efort titanic, iar rezultatele sunt terifiante. Ți se ridică părul pe mână când vezi de ce sunt capabili oamenii.

În ziua de azi, când vine vorba de modă, există diverse trenduri care rezistă câteva luni în piață, iar altele fac valuri chiar și la distanță de câțiva ani de la momentul apariției. Sper că ciudățeniile din imaginile alăturate să nu fie pentru mult timp pe lista amatorilor de manichiură și pedichiură.

moda ciudata unghii manute 2

Nu este clar dacă această nouă modă a apărut pentru a șoca, dar se pare că multe persoane sunt fascinate de instalarea pe unghiile de la mâini și de la picioare a unor mânuțe și piciorușe. Acestea sunt desenate cu incredibil de mult răbdare și cu un talent deosebit. Din păcate, cu cât creatorul este mai priceput, cu atât rezultate sunt mai înfricoșătoare.

Clipul care a mediatizat această modă a fost postat pe Instagram pe profilul @nail_sunny, cu 2,2 milioane de urmăritori și aproximativ 21.372 de postări. Acesta este contul unui salon de manichiură și pedichiură din Los Angeles, Statele Unite. Salonul a devenit popular în universul virtual datorită unor creații neobișnuite pe unghiile clienților. Cu noua modă ce implică mânuțe sau piciorușe pe unghii au dus însă întreaga idee la un cu totul alt nivel.

Postarea de mai jos în care se detaliază procesul din spate a adunat peste 500.000 de vizualizări, dar continuă să fie partajată. În mod previzibil, reacțiile la clip au variat foarte mult, unii fiind fascinați și încântați de idee, în timp ce alții au spus că li s-a făcut rău când au văzut unghiile.

 

 

View this post on Instagram

 

Feet nails ❤️ -yay or nay? Video by @edo_movs #nailsunnytutorial

A post shared by Nail Sunny (@nail_sunny) on

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI